De 9D Dimensionale Arcturiaanse Raad. “Lichtbrengers uit de 5e Dimensie” / echanneld via Daniel Scranton / 13 November 2019

De 9D Dimensionale Arcturiaanse Raad.
“Lichtbrengers uit de 5e Dimensie”
Gechanneld via Daniel Scranton / 13 November 2019
 “Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.
We hebben zeer nauwlettend toegezien op de manier waarop de mensheid reageert op het licht en de liefde die in de atmosfeer van jullie planeet en jullie energievelden is binnengekomen. Dit licht en deze liefde is door een collectief van wezens naar jullie allen gericht. Zij zijn een vijfdimensionaal collectief, en zij vertegenwoordigen alle belangrijke sterrenstelsels in de hele Galaxie. Zij zijn samengekomen om de mensheid te helpen bij jullie bewustzijnsverandering. Zij weten dat jullie in het middelpunt staan van de verschuiving in deze Galaxie. Ze zijn grotendeels samengekomen omdat al deze wezens begrijpen hoe belangrijk het is om de mensheid te ondersteunen.
Zij zijn een nieuw collectief, in de zin dat zij zich net beginnen te verzamelen op een enorm moederschip dat zich nu in jullie luchten verbergt. Ze kunnen zich onzichtbaar verhullen, omdat ze vijf dimensionaal zijn, en dat is hun schip ook. We willen ze nu een naam geven, zodat jullie allemaal naar hen kunnen verwijzen en zodat we begrijpen wanneer we naar hen verwijzen. Zij zijn de Vijfde Dimensie Lichtbrengers, en ze hebben zich gericht op gebieden waar ze veel meer kans hebben om ontvangen te worden. Ze hebben hun licht- en liefdesuitzendingen naar verschillende hotspots over de hele planeet gestuurd, en in de nabije toekomst zullen ze meer naar de grote steden over de hele wereld kijken, waar ze minder snel zullen worden ontvangen, waar de gejaagdheid en drukte de mensen ervan weerhoudt om zich voor een groot deel te openen.

Maar ze hebben al succes gezien in de delen van de wereld waar ze zich op hebben gericht. We hebben het over Machu Picchu, Mt. Shasta, Mt. Fuji en andere gebieden waar mensen naar toe gaan om zichzelf te vinden en spirituele groei te ervaren. Ze zullen zich ook richten op de gebieden in de wereld waar veel conflicten zijn geweest, waar veel bommen zijn gedropt en kogels zijn afgevuurd. Zoals we kunnen zien, zal deze groep Vijfde Dimensie Lichtbrengers erin slagen meer en meer individuen te helpen hun vibratie te verhogen, hun angsten en oordelen los te laten, en zij zullen gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de mensen die meer mededogen, en meer vergeving, en meer onvoorwaardelijke liefde in hun hart hebben.

Deze prachtige buitenaardse wezens weten dat ze verwant zijn aan de mensen van de Aarde, en velen van hen voelen zich verantwoordelijk voor het Aarde-experiment en waar jullie op dit moment zijn. Dit alles wordt natuurlijk allemaal gedaan in overeenstemming met jullie hogere zelven, en het is de perfecte timing voor hen om te onderzoeken hoe zij de mensheid meer kunnen helpen. We zijn erg enthousiast over dit streven, en zij hebben ook onze volledige steun.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”.
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien