De 9D Arcturianse Raad ∞  “Doe dit elke dag” 

De 9D Arcturianse Raad ∞  “Doe dit elke dag” 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn erg blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg blij dat we de gelegenheid hebben getuige te zijn van jullie bewustzijnsevolutie. We weten dat het moeilijk is voor je om de vooruitgang die je boekt te herkennen, omdat deze grotendeels erg traag en gelijkmatig verloopt. Het is alsof je toekijkt hoe het gras groeit, maar we willen dat je erkent dat vandaag ergens op je wereld iemand in je collectief een grote doorbraak heeft gemaakt. Iemand anders had een geweldige ervaring van ontwaken. Nog iemand heeft levens van trauma verwerkt.

Er gebeurt altijd wel iets fenomenaals in je collectieve bewustzijn, en jullie hebben allemaal de mogelijkheid om je af te stemmen op het menselijk collectieve bewustzijn om de expansie te voelen die heeft plaatsgevonden vanwege die mensen die een heel andere dag hadden dan jij. Je bent er om elkaar te helpen, en je bent er ook om te profiteren van de voorwaartse sprongen die iemand anders in je collectief maakt.

Daarom raden we je aan om je elke dag af te stemmen op je eigen energie, je eigen vibratie, op het menselijk collectieve bewustzijn, en op de energieën die van bovenaf, vanuit de hogere rijken van wezens en collectieven zoals wij, naar je toe komen. Er is altijd iets goeds voor je om in te voelen als je de tijd neemt om het te doen. Dit is een prachtige spirituele oefening die je verder brengt dan welke kennis ook. Kennis en informatie houden je vast in je hoofd, en als je in je hoofd blijft zitten, is het zeer onwaarschijnlijk dat je die sprongen voorwaarts kunt voelen die je medemensen maken.

Je kunt als individu slechts zoveel op één dag doen, maar bedenk hoeveel je kunt doen als je jezelf als een collectief ziet, hoeveel je dan kunt ontvangen en hoeveel je dan kunt creëren. Dit is een tijd om echt na te denken over wat het betekent om een ​​collectief van mensen te zijn, maar denk er dan weer niet te veel over na, want nogmaals, dan blijf je in je hoofd zitten.

Je moet aanvoelen wat er voor je beschikbaar is, wil je profiteren van het feit dat je altijd spiraalsgewijs omhoog gaat naar steeds hogere frequenties. Je boekt daar zoveel vooruitgang, maar je kunt nog meer ervaren als je jezelf ziet als onderdeel van een veel groter geheel, als onderdeel van een groepsbewustzijn dat samen evolueert, ondanks de verschillen die je hebt.

Zoek naar kansen voor groei waar en wanneer je maar kunt, zodat je de energieën kunt bijhouden en je reis naar de vijfde dimensie er een is van vreugde en gemak. En als je deze spirituele oefening, die we in deze channeling hebben uitgelegd, onder de knie hebt, kun je je medemensen iets leren, waarvan eenieder die het wil doen, er veel baat bij zal hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke