De 9D Arcturian Raad ∞ Onze Visie Voor De Ascensie Van De Mensheid

De 9D Arcturian Raad  ∞  Onze Visie Voor De Ascensie Van De Mensheid

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben een visie op de toekomst van de mensheid die wij in ons bewustzijn bewaren, en wij nodigen jullie uit tot die visie door jullie de vibratie ervan te sturen. Het is ons verlangen voor de hele mensheid om jullie bewustzijn te verschuiven op de meest vreedzame, aangename en vreugdevolle manier die jullie je kunnen voorstellen. Wij weten dat deze tijdlijn voor jullie allemaal bestaat, en het is onze missie om zo veel mogelijk van jullie deze te laten ervaren, zowel in jullie wakende staat als wanneer jullie slapen, zodat jullie de vibratie in je kunnen vasthouden en een van de leden van de samenleving kunnen worden die zich een weg baant naar dit best mogelijke scenario.

Jullie zijn in staat, als collectief, om onze visie voor de verschuiving van de mensheid over te nemen en erop te verbeteren. Jullie zijn krachtig genoeg om precies dat te doen, en dat is ook een visie die wij voor jullie allen hebben. Wij weten waartoe jullie in staat zijn, maar de meesten van jullie hebben nog niet het vertrouwen gevonden om de realiteit te creëren die jullie wensen, en dus helpen wij jullie om dat vertrouwen te vinden. En wij willen dat jullie jezelf allemaal erkennen als prachtige en meesterlijke scheppende wezens. Velen van jullie zijn zich bewust geworden van voorspellingen over jullie verschuiving, of ‘de Events’, zoals het soms wordt genoemd, en die voorspellingen gaan over chaos, vernietiging, cataclysmen en dood. En hoewel die tijdlijnen zeker bestaan, hoeven jullie je niet af te stemmen op iets dat je niet wilt ervaren.

Jullie hebben de vrijheid in de vierde dimensie om de ervaringen te creëren die jullie willen hebben en om die ervaringen vervolgens te manifesteren. Wanneer jullie je bewust worden van de niet-zo-goed-voelende visie van iemand anders voor de visie van de mensheid, onthoud dat dan. Onthoud dat jullie blootstelling aan die voorspelling jullie eigen creatie is, maar weet ook dat jullie niet verplicht zijn te leven naar wat iemand anders jullie wil laten zien. Wij zijn er vrij zeker van dat jullie zullen genieten van de visie die wij hebben over de voltooiing van de verschuiving van de mensheid, en daarom nodigen wij jullie daartoe uit.

Maar jullie zullen altijd een vrije wil hebben. Jullie zullen altijd kunnen kiezen wat jullie willen ervaren, en weet alstublieft dat geen van de voorspellingen waarvan jullie je bewust worden in steen gebeiteld zijn. De toekomst draait om waarschijnlijkheden, en jullie als de ontwaakten in het menselijk collectief kunnen en zullen kiezen uit die waarschijnlijkheden. En zoals we hebben gezegd, zullen jullie waarschijnlijk enkele nieuwe creëren, die zelfs beter zijn dan wat wij ons hebben voorgesteld.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org