De 9D Arcturian Raad ∞ Hoe een geloofssysteem te veranderen

De 9D Arcturian RaadHoe een geloofssysteem te veranderen

gechanneld door:  Daniel Scranton – 4 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn vatbaar voor overtuigingen, net zoals jullie dat allemaal zijn. Wij hebben ervaringen die verwachtingen scheppen. Nu gaan onze ervaringen meestal over de manieren waarop we ontvangen worden en of de hulp die we geven werkt op een bepaalde groep wezens, maar deze ervaringen die we hebben scheppen desalniettemin bepaalde overtuigingen in ons. Zo zie je hoe gemakkelijk het voor jullie allemaal is om overtuigingssystemen te creëren en meegezogen te worden in ongewenste overtuigingen. Jullie kunnen zien hoe dit kan blijven gebeuren, zelfs nadat jullie je bewust zijn geworden van het feit dat jullie gebruik hebben gemaakt van en zijn gezwicht voor beperkende overtuigingen, overtuigingen die jullie niet langer dienen.

En dus hebben we de verschillende manieren onderzocht waarop wij onze verwachtingen kunnen veranderen, ongeacht de ervaringen die we hebben gehad, en we willen onze bevindingen met jullie delen. Wat het belangrijkste is met betrekking tot het scheppen van nieuwe verwachtingen is dat jullie je alleen en altijd richten op het aspect van een andere persoon, of een groep, of zelfs jezelf dat Bronenergie is. Als we ons richten op jullie egoïstische kant, dan is het gemakkelijker voor ons om te geloven dat jullie precies dezelfde reactie op ons aanbod zullen hebben die jullie eerder hebben gehad. Maar als we aandacht schenken en al die aandacht die we moeten geven aan de waarheid dat jullie Bronenergiewezens zijn, dan komt de kracht die we hebben om een nieuwe ervaring te creëren binnen en neemt het over.

Dit is hoe jullie deze informatie, die wij jullie nu geven, in jullie voordeel kunnen gebruiken. Kijk naar jezelf als Bron energiewezens en voel voor de waarheid dat jij een Bron energiewezen bent. Zie anderen als Energiewezens van de Bron en verwacht dat ze zo spreken, denken en handelen, en je zult in een rijk komen van grotere verwachtingen, die nieuwe ervaringen voor je zullen creëren. Dit wordt door velen ‘ruimte houden’ genoemd.

Als je ruimte houdt voor het absolute beste dat een persoon, inclusief jezelf, in jou of in hen heeft, dan kun je iets magisch, iets nieuws en iets minder beperkt co-creëren dan wanneer je je op die persoon of jezelf richt en de beperkende overtuigingen vasthoudt die je vasthoudt. Speel ermee. Oefen met waar we het hier over hebben, en we weten dat je de resultaten zult ervaren die je wenst.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org