De 9D Arcturiaanse Raad – Niets is Meer Belangrijker Dan Dit

De 9D Arcturiaanse Raad – Niets is Meer Belangrijker Dan Dit

Kanaal: Daniel Scranton – 8 juni 2024

Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

Er is zoveel om jullie goed over te voelen op dit moment in jullie leven, en of jullie je goed voelen of niet, hangt er echt van af of je op die dingen gefocust bent of op dingen die ontbreken of op dingen die niet zo goed voelen. over je leven.

Jij bepaalt hoe je je voelt, en hoe je je voelt, is hoe je vibreert. En daarom mag jij bepalen wat je wel en niet krijgt in je leven, omdat jouw vibratie alles is.

Je hebt een vibratie die uniek is voor jou. Jij bent energie die vibreert, en hoe jij vibreert als uniek energetisch wezen bepaalt zoveel over wat je ervaart, omdat het de bedoeling is dat je dit op aarde onder de knie krijgt.

Het is de bedoeling dat je bewuster bent, meer bewust van wat je vibreert, wat je voelt, waar je aan denkt, waar je je op concentreert, en daarom moet het naar jou worden teruggekaatst als jouw leven, jouw omstandigheden, de dingen die komen en de dingen die ontbreken.

Dit zijn je reflecties die je vertellen hoe je hebt gevibreerd, zodat je ervan leert en aanpassingen kunt maken. Je kunt altijd de koerscorrectie doorvoeren die je helpt om meer in lijn te komen met de dingen die jij wilt. En dus blijft de vraag: wanneer ga je het doen?

Moet je wachten tot het echt slecht wordt voordat je een koerscorrectie doorvoert?

In sommige gevallen is het antwoord op die vraag ja, omdat sommige mensen al het andere moeten proberen voordat ze zich bewust worden van hun vibratie. En alles wat ze ervaren wat ertoe leidt dat ze beseffen dat ze een trilling hebben en dat deze behoorlijk laag is geweest, heeft hen op de een of andere manier ook geholpen.

En daarom gaat er op Aarde niets mis en is er niets waar je je slecht over hoeft te voelen. Jij mag altijd beslissen.

Jij bepaalt ook altijd hoe je naar je levensomstandigheden kijkt, en hoe je ernaar kijkt, zal ook bepalen hoe je op dat moment vibreert. Elk moment bevat een keuze, en je kunt kiezen waar je je op concentreert en hoe je je daarop concentreert, en dat zal je leven veranderen omdat het je vibratie zal veranderen.

Welnu, was het de bedoeling dat je je hele leven en in ieder leven alleen maar in hogere trillingstoestanden zou leven? Natuurlijk niet. Het is de bedoeling dat je toegang hebt tot alle trillingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Soms schuilt er iets moois in verdriet, en soms is het gepast om boos te zijn. Soms dient angst je. Het is dus de bedoeling dat je al deze emoties met een lagere trilling voortdurend vermijdt? Nou ja, je weet het antwoord al.

Maar het is ook de bedoeling dat je opmerkt hoe deze emoties voor je voelen, en dus hoe je vibreert, zodat je een koerscorrectie gaat doorvoeren.

Het helpt om te erkennen dat jouw vibratie ertoe doet, en het helpt om de wetenschap te hebben dat jij jouw realiteit creëert. En sommige mensen zullen die waarheid zo lang mogelijk verwerpen, maar het is een wet van dit universum.

En als je het eenmaal omarmt, kun je in je vibratie gaan werken, er aandacht aan besteden, het vaker opmerken en het met opzet aanbieden, zodat je de weerspiegeling voor jezelf kunt zien van dat wat je wilt zien.

En we weten dat velen van jullie dit doen en het prachtig doen, en we weten ook dat er altijd meer is dat kan worden gedaan en dat door jullie zal worden gedaan, en we zullen hier in de negende dimensie zijn en jullie bij elke stap onderweg ondersteunen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het leuk om met jullie in contact te komen.”

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

 

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien