De 9D Arcturiaanse Raad  – Neem Nog Meer Van Je Macht Terug

De 9D Arcturiaanse Raad  – Neem Nog Meer Van Je Macht Terug

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 december 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Jullie zijn al begonnen jullie macht op Aarde terug te nemen met deze enorme veranderingen in de manier waarop jullie informatie delen. Jullie zijn niet langer afhankelijk van kranten, nieuws van grote netwerken op televisie, tijdschriften en encyclopedieën voor de meeste informatie die jullie ontvangen over de wereld waarin jullie nu leven.

Het is veel krachtiger voor individuen om hun verhalen en hun perspectieven te kunnen delen dan om slechts te vertrouwen op één of twee betrouwbare nieuwsankers.

Je hebt ook je macht teruggenomen in de manier waarop je toegang hebt tot een mogelijkheid om je eigen bedrijf te beginnen. Dit is iets wat dertig jaar geleden een veel grotere uitdaging was op jullie wereld. Maar kijk nu eens hoe snel je een inkomen voor jezelf kunt creëren en hoe je dat helemaal zelf kunt doen.

Nu je toegang krijgt tot meer van je kracht, is het ook tijd om toegang te krijgen tot meer van je creativiteit, meer van wat je altijd in je hebt.

Je hebt een kracht die veel verder gaat dan je vermogen om een website of een inkomstenstroom te creëren. Jullie hebben de kracht om verandering teweeg te brengen in de maatschappij, in jezelf, in elk leven dat je aanraakt met je oprechtheid en met de manier waarop je authentiek je energie, je vibratie deelt.

Het is tijd om verder te gaan dan macht die in het fysieke domein kan worden gemanifesteerd, en het is tijd voor jullie allemaal om toegang te krijgen tot de werkelijke kracht die in jullie bestaat om een gloednieuwe wereld, een gloednieuw leven en een gloednieuwe jij te creëren.

Wij moedigen jullie aan om niet langer te wachten op meer systemen die jullie de kans geven om jezelf te leren kennen als krachtiger wezens, en het is onze wens dat meer van jullie toegang krijgen tot de vibratie, het gevoel van kracht in jullie, zodat jullie echt kunnen weten wie jullie zijn en waartoe jullie in staat zijn, zelfs als individu.

En jullie zijn nog krachtiger wanneer jullie samenkomen voor een zaak, zoals wereldvrede of gelijkheid voor hen die historisch gezien rechteloos waren.

Jullie zijn er om deze veranderingen tot stand te brengen, en het is de bedoeling dat jullie in jezelf beginnen.
Daarom zullen wij jullie altijd terug naar jezelf leiden. Het is omdat wij weten hoe krachtig jullie werkelijk zijn, en het is ook omdat er nog nooit een beter moment op Aarde is geweest om te laten zien hoe krachtig jullie zijn.

Stel je voor wat je kunt doen en hoeveel je kunt inspireren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org