De 9D Arcturiaanse Raad – Grote Veranderingen op Aarde in de komende Twaalf Maanden

De 9D Arcturiaanse Raad – Grote Veranderingen op Aarde in de komende Twaalf Maanden

Gechanneld door Daniel Scranton – 10 september 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn zo ontzettend blij met de vooruitgang die we jullie allemaal zien maken daar op de planeet Aarde, omdat we jullie vooruitgang afmeten aan de algehele frequentie van het menselijk collectief bewustzijn.

Wij weten wanneer jullie in staat zijn geweest te denken en te focussen op manieren die dichter bij jullie ware zelf liggen en de manier waarop jullie ware zelf focust en denkt.

Jullie zijn op die reis terug naar wie jullie werkelijk zijn als Energiewezens van de Bron, en elke kleine stap die jullie in die richting zetten maakt een enorm verschil. Jullie maken een verschil door te veranderen wat er in jullie omgaat, ook al zijn de meesten van jullie nog steeds op zoek naar datgene wat actie zal ondernemen en een groot verschil zal maken daar op de planeet Aarde.

Wij willen dat jullie weten dat jullie zoveel voor de mensheid doen door te mediteren en door jullie emoties te verwerken.

Jullie doen zoveel voor de mensheid door vergeving te schenken, door medeleven te hebben met iemand die niets heeft gedaan om dat medeleven van jullie te verdienen.

Als je bedenkt hoeveel van jullie er op dit moment op de planeet Aarde zijn en je bedenkt hoe gemakkelijk het is om op Aarde een verschil te maken, dan kun je zien hoe de vooruitgang van de mensheid onopgemerkt zou blijven door de media en zelfs door de sociale media.

Vertrouw ons als we zeggen dat het gebeurt; jullie maken zoveel vooruitgang, en we verlangen dat jullie het allemaal voelen.

Wij adviseren jullie om je af te stemmen op het menselijk collectief bewustzijn zoals wij dat doen, elke dag. Voel de kleine beetjes positiviteit die rondzweven, want het is een ander collectief bewustzijn dan de laatste keer dat je je afstemde, en dat is iets om enthousiast over te worden.

Alle veranderingen die plaatsvinden op dat niveau van gedachten, emotie, bewustzijn, vibratie, verschijnen vervolgens in de fysieke wereld, en jullie zullen de komende twaalf maanden een aantal zeer grote veranderingen op Aarde zien aankomen.

Het zal lijken alsof die veranderingen van de ene dag op de andere komen, maar in werkelijkheid hebben jullie er als collectief al een hele tijd naartoe gewerkt, en dat zullen jullie blijven doen.

Jullie hebben als individuen ook meer bij te dragen en er zullen actiestappen moeten worden ondernomen, maar als je niet weet wat je moet doen, vertrouw ons dan als we zeggen dat het de bedoeling is dat jullie niets doen.

Niets doen staat niet gelijk aan een gebrek aan bijdragen. Je zult niet de lofbetuigingen, de prijzen, de lof van jullie medemensen krijgen, maar je zult een beter leven leiden.

Je zult een gelukkiger leven leiden, een meer vervuld leven, een leven van vrede, harmonie en vreugde, en je zult geïnspireerd raken om iets te doen.

En het universum zal je mensen brengen om te helpen en te genezen, want het universum zal je altijd koppelen aan degenen die het meest zullen profiteren van wat je in je hebt.

Dus blijf gewoon jezelf en wees er zeker van dat je jouw deel doet door dat je doel van de dag te maken.

Als je trouw bent aan jezelf, is de kans groter dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent, dat je precies doet wat nodig is, of dat je precies zegt wat iemand moet horen, en we weten dat jullie dat allemaal willen zijn voor jullie medemensen.

We willen jullie verzekeren dat, alleen omdat jullie het niet veertig uur per week doen, vijftig weken per jaar, het niet betekent dat wat jullie doen niet de impact heeft op het collectief bewustzijn die jullie willen hebben.

Heel goed. Ga zo door.

Blijf jezelf, en wij zullen de veranderingen in het collectief bewustzijn blijven opmerken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org