De 9D Arcturiaanse Raad – Gaan waar geen ander Mens eerder is gegaan

De 9D Arcturiaanse Raad – Gaan waar geen ander Mens eerder is gegaan

Kanaal: Daniel Scranton – 15 April 2024

Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

We zijn behoorlijk gefascineerd door het vermogen van de mensheid om verder te gaan dan anderen in menselijke vorm op aarde zijn gegaan. We hebben het vele malen gezien in jullie evolutionaire geschiedenis, en we merken dat degenen die het patroon doorbreken, om zo te zeggen, dat doen omdat ze de kriebel in zichzelf voelen. En we weten dat degenen onder jullie die deze berichten ontvangen, daar kriebels van krijgen. We weten dat jullie je klaar voelen om verder te gaan dan waar de rest van de mensheid zich op dit moment bevindt, en we willen dat jullie erkennen dat de jeuk niet ongemakkelijk hoeft te zijn. Het kan voelen als een roeping; het kan aanvoelen als een warme, liefdevolle sensatie die je uitnodigt voor een bepaalde onderneming.

Misschien voel je je geïnspireerd om iets tegen iemand te zeggen, en dat zal je kriebelen. Of misschien zul je het gevoel hebben dat de sprong in het diepe die je moet maken betrekking heeft op jouw werk, jouw carrière of het starten van een nieuw bedrijf. En soms zul je merken dat je roeping te maken heeft met iets dat schijnbaar niet zo belangrijk is, zoals of je opstaat en danst of niet op een bruiloft.

Zie je, alles doet er toe; elk moment is een kans om meer te zijn wie je bent, en degenen onder jullie die deze momenten grijpen, maken het grootste verschil daar op aarde. Het allerbelangrijkste is echter dat jullie jezelf de kans geven om meer te zijn wie jullie zijn als Bron-Energiewezens. Vaak horen we dat je de jeuk op verschillende manieren uitdrukt, inclusief het verlangen om ergens anders te zijn. We weten dat andere plaatsen in de Melkweg voor jullie aantrekkelijker aanvoelen dan Moeder Aarde op dit moment. En ja, het leven is gemakkelijker in andere delen van de melkweg en het universum, maar je wilde in dit leven niet de gemakkelijke rit… in ieder geval niet in het begin.

Als je inziet dat je het vermogen hebt om iets dat een onoverkomelijke uitdaging lijkt, aan te pakken en er een leuke, vreugdevolle ervaring van te maken, dan weet je dat je het meesterschap hebt bereikt. Wanneer je iets neemt dat moeilijk lijkt en het verandert in iets dat gemakkelijk is, dan weet je dat je boven het bewustzijnsniveau bent uitgestegen dat je ooit zo comfortabel vond. Wij weten dat jullie er klaar voor zijn om de kwantumsprongen te maken die voor jullie allemaal mogelijk zijn, en we weten dat er nooit een beter moment is geweest dan nu om dat te doen. We vertrouwen er ook op dat, waartoe jij je ook geroepen voelt, die roep luider zal worden. Het zal het overnemen en je zult het gevoel hebben dat je alleen maar hoeft los te laten en jezelf te laten zijn wie je werkelijk bent, zonder alle belemmeringen die je in dit leven hebt opgeworpen rond wie je werkelijk bent.

En je hoeft ze niet allemaal eruit te pikken en weg te plukken of te vernietigen. Als je jezelf ertoe verbindt te zijn wie je werkelijk bent, smelten alle blokkades weg. Alle obstakels worden plotseling helpers. Je verandert alles als je één ding verandert, en het enige dat je op dit moment roept, is iets dat je niet langer in jezelf kunt ontkennen. Je bent nu op dit punt gekomen waarop je moet doen wat je moet doen, je moet zeggen wat je moet zeggen, en je moet worden wat je moet worden. Je hebt natuurlijk nog steeds een vrije wil, maar we zien dat je die vrije wil op de meest positieve manier mogelijk uitoefent, vanaf dit moment, in dit leven, op planeet Aarde. We weten het; we voelen het, en we zijn er elke dag getuige van, samen met degenen op aarde die klaar zijn om die sprong in het diepe te wagen en verder te gaan dan enig ander mens ooit is geweest.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org