De 9D Arcturiaanse Raad – Dit gebeurt in het gehele Multiversum

De 9D Arcturiaanse Raad – Dit gebeurt in het gehele Multiversum

Kanaal: Daniel Scranton – 8 Februari 2024

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

We hebben de veranderingen opgemerkt die daar op aarde plaatsvinden, en we willen dat jullie weten dat het allemaal veranderingen ten goede zijn. En we weten dat deze tijd waarin jullie nu leven, kan lijken alsof het met de mensheid over het geheel genomen niet zo goed gaat. Alles wat jullie bezig zijn met het loslaten en deconstrueren komt echter naar de oppervlakte. Als er voor iemand van jullie iets aan de oppervlakte komt, is er altijd een keuze. Je kunt ervoor kiezen ernaar te kijken of het te negeren. Je kunt ervoor kiezen je ervoor te schamen of ervoor te groeien. Je kunt ervoor kiezen om het als jouw schuld of de schuld van iemand anders te zien.

Er zijn zoveel manieren om te kijken naar wat er op dit moment op aarde gebeurt, en dit zou op elk moment in de menselijke geschiedenis gelden. Omdat jullie je echter in een tijd bevinden waarin jullie weten dat jullie massale ontwakingen en grote veranderingen ervaren, moeten jullie anders dan ooit tevoren naar de omstandigheden van jullie wereld kunnen kijken. Je moet je kunnen afstemmen op het grotere geheel om te kunnen profiteren van alles wat er gebeurt. Het grotere plaatje hier is dat je aan het stijgen bent, en tijdens het proces van het stijgen laat je dat los wat je niet langer dient.

Je laat datgene los wat zo lang donker, zwaar en verborgen is geweest. En dus, wanneer alles aan de oppervlakte komt om gezien te worden, moet je die vrije wil van je uitoefenen om het te zien op de manier die jou en de mensheid het beste dient. Anders zul je je ertegen verzetten, en het moet precies zo blijven zoals het is totdat je daarmee ophoudt. Waarom is het universum zo ingericht, vraag je je misschien af?

Nou, jij bent het universum. Jij bent Bron; jij bent alles. En dus, wat het ook is waar je je tegen verzet, dat ben jij. Het is de bedoeling dat je liefde bent; het is de bedoeling dat je onvoorwaardelijke liefde ervaart. En daarom, als je het allemaal ziet zoals jij, en je het omarmt, en er uiteindelijk van houdt, dan kun je verdergaan met andere ervaringen. Dat is de reden waarom het niemand goed doet om zich te verzetten tegen welk aspect dan ook van het leven op aarde zoals het nu is.

Zelfs als je niet zou ascenderen, zou je niets kunnen veranderen door er alleen maar weerstand aan te bieden, alleen maar door terug te vechten. Uiteindelijk zou je altijd naar binnen moeten gaan en ontdekken welk aspect van jezelf je niet liefhebt. En dan kun je kijken naar je gedachten, je overtuigingen, je oordelen en al het andere dat de kwestie verergert van waar je niet verliefd op bent en waar je niet van houdt. Wanneer je alles loslaat wat je niet dient, dan stijg je op natuurlijke wijze naar dat volgende niveau, en er zal altijd een volgend niveau zijn.

Er zal altijd meer voor je zijn om van te houden en om door die liefde te worden. En dus kun je net zo goed alles accepteren zoals het nu is en zoeken naar manieren waarop je kunt groeien vanuit alle omstandigheden van je leven en alle omstandigheden van de wereld waarin je nu leeft. En we weten dat steeds meer van jullie deze dingen doen. We voelen het, en we willen je eraan herinneren dat je alleen maar door hoeft te gaan. De dingen worden beter, en ze zullen steeds beter worden vanwege het werk dat jullie doen en omdat we gedurende deze tijd van ascensie allemaal worden verheven binnen het hele multiversum.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org