De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Zal De Mensheid Ascenderen op 21 december 2021? – 27 September 2021

De 9D Arcturiaanse RaadZal De Mensheid Ascenderen op 21 december 2021?

Gechanneld door Daniel Scranton – 27 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zo ontzettend tevreden over jullie vooruitgang sinds jullie je equinox gebeurtenis daar in September op jullie wereld hadden. Jullie hebben je heel goed aan deze energieën aangepast, en jullie hebben de rest van 2021 met zoveel vreugde, zoveel liefde en zoveel vertrouwen in jezelf en in jullie collectief op jullie kalender gezet. Het is het afgelopen anderhalf jaar heel gemakkelijk geweest om op de mensheid neer te kijken, vanwege alles wat er is gebeurd, alles wat niet vanuit een plaats van liefde of vreugde is gekomen. Maar genoeg van jullie hebben het ware hart van de mensheid gezien, van jezelf, van je buren, je vrienden, je collega’s, en zelfs je familieleden.

Het is een tijd van heling geweest; jullie hebben een collectieve heling ondergaan vanwege deze pandemie, en jullie zijn nu klaar om de brokstukken op te rapen. Jullie zijn nu klaar om verder te gaan met de creatie van de wereld waarin jullie van nu af aan willen leven. Velen van jullie willen de ascensie tegen het einde van dit kalenderjaar voltooien, en we willen dat jullie weten dat dat op dit moment voorbarig zou zijn. Jullie willen geen voortijdige ascensie; jullie willen een volledig gevormd menselijk collectief en menselijk collectief bewustzijn om die sprong te maken, en van waar wij hier zitten in de negende dimensie, zien we dat jullie de vooruitgang hebben gemaakt die nodig is om de volgende stap te zetten.

De volgende stap zal worden genomen ten tijde van jullie zonnewende gebeurtenis, en natuurlijk zullen jullie veel voorspellingen zien over wat een grote, gigantische stap dat zal zijn, maar jullie moeten je meer op je gemak gaan voelen met de baby-stapjes, net zoals jullie je meer op je gemak moeten voelen met de waarheid dat jullie de drijvende kracht zijn achter deze ascensie, en dat het niet iets is waar jullie zon of andere kosmische krachten alleen verantwoordelijk voor zijn om teweeg te brengen. Jullie zijn degenen die dit nieuwe leven, deze nieuwe Aarde, dit nieuwe niveau van bewustzijn voor de mensheid mede creëren, en dat is hoe jullie je verschuiving willen zien. In plaats van dat jullie naar een andere plaats gaan, een betere plaats, denk er eerder aan dat jullie je bewustzijn naar een hoger niveau verschuiven, zodat je de versie van jezelf kunt zijn die je altijd al wilde zijn, en je omringd kunt worden door mensen die de versie van zichzelf zijn die ze altijd al wilden zijn.

En als jullie verder gaan vanuit deze tijd van grote genezing die jullie hebben doorgemaakt, kun jullie creëren met zoveel stabiliteit en kracht. Jullie kunnen creëren met een solide fundering onder je. Dit is waar de menselijke ervaring allemaal om draait. Het gaat er niet alleen om te overleven tot er een grote gebeurtenis buiten jullie om plaatsvindt die jullie naar een betere plaats brengt; het gaat erom dat jullie herkennen wie jullie werkelijk zijn, dat jullie beseffen dat alles binnen in jullie zit, en dat jullie dan dienovereenkomstig spreken, denken en handelen. En zoals we zeiden, we hebben de vooruitgang gezien die jullie maken in de richting van die mogelijkheid, en we weten dat meer en meer mensen naar dat niveau van bewustzijn en dat niveau van meesterschap stappen waar we het hier over hebben, op dit moment, voor de mensheid. Het zal altijd een scharniermoment zijn, en van waar wij zitten, blijven jullie in de juiste richting scharnieren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org