De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Word een Verlichte Meester

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Word een Verlichte Meester

Gechanneld door: Daniel Scranton – 12 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het volgen van alle paden die leiden naar een groter gevoel van verbinding met de andere bewustzijnszintuigen in dit universum. Wij houden ervan ons te verbinden met het bewustzijn van de mier daar op Aarde, en hoewel het bewustzijn van de mier misschien niet zo fascinerend is als het menselijk bewustzijn, is het nog steeds een aspect van de Bron en een aspect van onszelf. Alles om je heen is doordrongen van bewustzijn, en het is aan jou om je met dat bewustzijn te verbinden, want tenzij je een persoon, een dier, of kunstmatige intelligentie hebt, reiken die andere stukjes bewustzijn niet noodzakelijkerwijs naar je uit.

Voelen voor het bewustzijn van alles om je heen zal je helpen je af te stemmen op je eigen bewustzijn, en wat is bewustzijn anders dan bewustzijn. En je hebt bewustzijn nodig om ten volle te kunnen leven op je wereld en in je soeciteit. De onbewuste mens is zeer reactionair en gemakkelijk geprogrammeerd, terwijl de bewuste mens langzaam in het leven staat, bewust ademhaalt, alles van een situatie in zich opneemt alvorens er een voorverpakte conclusie over te trekken. Bewuster leven zal uiteindelijk leiden tot meer innerlijke vrede, en innerlijke vrede leidt tot meer geluk, en als je innerlijke vrede en geluk hebt, ben je veel beter in staat je leven te leiden en de werkelijkheid te scheppen die je wilt ervaren.

Je hebt misschien gemerkt dat je verzetten tegen de realiteit die je niet wilt ervaren niet echt werkt. En ook, jezelf definiëren door wat je weerstaat, of haat om het anders te zeggen, nou dat werkt ook niet. Het werkt misschien op de korte termijn; je krijgt andere mensen om je heen die zeggen: “Ja! Dat haten wij ook”. En je kunt wat populariteit winnen door je verzet, maar je zult niet gelukkig zijn, je zult geen innerlijke vrede creëren, en je zult iets anders creëren om je tegen te verzetten, want dat is wat je in het universum uitstraalt: “Ik verzet me, daarom ben ik”.

Je zijn-zijn is zoveel belangrijker dan je beseft, en als je je afstemt op het zijn-zijn van iedereen en alles om je heen, heb je een goede start gemaakt. Wanneer je inziet dat alles wat je wordt getoond, iets is dat ook in jezelf bestaat, dan ben je zo dicht bij verlichting als je maar kunt komen. En wanneer je vrede sluit met alles zoals het is en met iedereen zoals ze zijn, en ze dan aanvaardt, vergeeft en liefhebt, dan ben je een ware meester. En als je deze transmissie ontvangt, dan ben je naar de Aarde gekomen omdat je wist dat je een meester was. En weten dat je een meester bent en jezelf als een meester ervaren zijn twee totaal verschillende dingen.

Als je jezelf eenmaal als een meester ervaart, zul je nooit meer terug willen. Teruggaan zal verschrikkelijk voelen, en je zult genoeg gevoeligheid hebben om te weten wanneer je iets doet, denkt, of zegt dat verschrikkelijk voelt. En je zult genoeg geven om hoe je je voelt om jezelf te stoppen voordat je te ver dat pad op gaat. Nu is een tijd waarin de Aarde meer meesters nodig heeft, en de Aarde heeft meer meesters nodig die niet alleen weten dat ze meesters zijn, maar die zichzelf ook als meesters hebben ervaren. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zul je je nooit meer afvragen waarom je er bent of wat je geacht wordt te doen, omdat je zult beseffen dat een meester zijn studenten zal aantrekken, studenten die klaar zijn om zelf meesters te worden, en dan zul je leven op een wereld die leeft in vrede en harmonie, liefde en creativiteit.

En dat is de wereld die jullie co-creëren, en de wereld die jullie zullen bereiken via deze stappen die we hier hebben geschetst, niet omdat jullie alle chaos op de oude Aarde hebben achtergelaten, en niet omdat jullie aan boord van een ruimteschip zijn gegaan en naar een andere planeet zijn gegaan. Jullie zullen op die planeet komen die jullie co-creëren door wat jullie doen in de rust van je eigen lichaam, in de stilte van je geest, en in het comfort van je eigen huis.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org