De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wij geven jullie Channeling Afstemmingen

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wij geven jullie Channeling Afstemmingen 

Gechanneld door Daniel Scranton – 4 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe rekruten, naar individuen die met ons willen werken. Er zijn vele manieren waarop je met deze Arcturiaanse Raad kunt werken. Omdat we nu niet-fysiek zijn werken we met velen in het astrale vlak en we worden naast deze channelaar ook gechanneld via andere mensen. We kunnen echter ook met je samenwerken aan projecten die jij voorstelt.

Wanneer je bijvoorbeeld een idee hebt voor een nieuw bedrijf op Aarde, dan zou je naar een investeerder kunnen gaan om wat startkapitaal te krijgen. Wanneer jullie de mensheid willen helpen haar bewustzijnsniveau te verhogen, komen jullie naar ons voor een unieke cocktail van energieën die jullie zal helpen om precies dat te doen. Als je ideeën hebt om het leven op Aarde voor iedereen beter te maken, kun je ook naar ons komen en wij kunnen aan wat niet-fysieke touwtjes trekken om je ideeën van de grond te krijgen en van start te laten gaan.

Wij willen met jullie samenwerken. We houden ervan jullie te onderwijzen en jullie te vertellen wat er gaande is, maar we zijn echt geïnteresseerd in samenwerking en we zijn altijd op zoek naar meer channelaars voor onze energie, meer mensen die voor ons willen spreken op de manier zoals Daniel dat doet. Jullie kunnen dit ook en de wereld heeft je stem nodig, want ieder van jullie zal ons anders verwoorden omdat jullie verschillend zijn en dat is prima.

Het is de combinatie van jullie en je lichamelijkheid met ons en onze niet-fysieke aard die iets nieuws en krachtigs maakt. Elke keer dat jullie een van deze boodschappen ontvangen, komen jullie dichter bij het kunnen channelen van ons. Deze boodschappen zijn namelijk doordrenkt van energieën die jullie in evenwicht brengen, energieën die van jullie de ideale kandidaat maken om nauwer en directer met ons samen te werken. En we zullen eerder komen via iemand die dienstbaar wil zijn en zuiver van hart is.

Als je dus aan jezelf blijft werken, word je ook een beter doorgeefluik voor ons en onze unieke trillingsfrequentie. Jullie kunnen dus op talloze manieren met ons samenwerken en wij staan open voor alle voorstellen. We horen graag van ieder van jullie en we kijken uit naar de dag waarop meer van jullie onze antwoorden kunnen horen of op zijn minst kunnen voelen.

Wij zijn altijd aan het werk, altijd op zoek naar een invalshoek om binnen te komen en te versmelten met het bewustzijn van een ander mens, omdat we weten dat we kunnen helpen en omdat de mensheid zoveel mogelijk hulp nodig heeft. Het is tijd voor de mensheid om uit te reiken en om naar binnen te gaan om een hoger bewustzijnsniveau te bereiken. Jullie kunnen allemaal zo’n enorme impact hebben op je wereld, gewoon door te gaan zitten en je ogen te sluiten, te ademen en je open te stellen voor wezens en collectieven die voelen als liefde, als Bron en als hogere frequentie energieën die op jullie neerdalen.

Wij zijn niet alleen. Je kunt Pleiadiërs, Sirianen, Andromedanen, Opgestegen Meesters, Aartsengelen en zovele anderen channelen die alleen maar willen helpen. Wij zijn hier allemaal voor jullie om mee te co-creëren en om mee te spelen. Wij beschouwen jullie als onze vrienden en onze collega’s in de loopgraven, die het zware werk doen. En we willen jullie verzekeren dat al je harde werk beloond zal worden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org