De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wij Bereiden Jullie Voor Op Buitenaards Contact

De 9D Arcturiaanse Raad Wij Bereiden Jullie Voor Op Buitenaards Contact  

Gechanneld door Daniel Scranton – 31 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij hebben de band versterkt tussen de mensheid en dat wat jullie als buitenaards beschouwen. Het is onze bedoeling om het voor jullie allen gemakkelijker te maken ervaringen op te doen met buitenaardse wezens, of zij nu in fysieke lichamen zijn of niet-fysiek, zoals wijzelf. Wij nemen onze tijd om jullie allemaal warm te maken voor volledig open buitenaards contact, omdat er velen nog niet klaar zijn voor die ervaring. En wij bereiken slechts een heel klein percentage van jullie die daar op Aarde zijn. Daarom zijn we van plan de hoeveelheid energie die we via dit kanaal uitzenden geleidelijk te verhogen om jullie zachter in de volledige buitenaardse ervaring te brengen.

Wij hebben al veel doorgangen geopend via deze transmissies en dit blijven we doen terwijl wij ons met velen van jullie individueel verbinden. We worden actiever, zoals de Pleiadiërs dat al een hele tijd zijn, omdat we de opening zien die is gecreëerd door de verbinding die jullie hebben met de Pleiadiërs. Wij zullen jullie blijven helpen om te herkennen dat jullie in feite buitenaardse wezens zijn, hybriden, en dat jullie allemaal multi-dimensionaal zijn.

Veel mensen die deze transmissies van ons ontvangen weten dat intellectueel, maar moeten het nog ervaren op het fysieke niveau. En dus nodigen wij jullie allemaal uit om na te denken over de soorten ervaringen die je wilt hebben met buitenaardsen en je wensenlijstje openbaar te maken om alle welwillende buitenaardse wezens te laten weten dat je beschikbaar bent. Jullie zijn het meest afgesneden van de rest van de wezens in dit melkwegstelsel, en dus zijn jullie degenen die mogen bepalen hoe snel jullie naar die onvermijdelijke toekomst gaan waar er volledig, open contact is.

Wij zijn slechts een van de vele groepen die werken om deze overgang voor de mensheid gemakkelijk en vreugdevol te laten verlopen. Terwijl jullie de energetische transmissies absorberen die samenvloeien met de gesproken woorden van dit kanaal, maken jullie jezelf klaar voor meer. En natuurlijk hebben velen van jullie je Arcturiaans DNA geactiveerd door alles te absorberen wat we in deze boodschappen aanbieden. En het aantal van jullie dat deze activeringen krijgt, zal met de dag toenemen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org