De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wie Zijn Het Beste In Het Absorberen Van De Nieuwe Energieën?

De 9D Arcturiaanse RaadWie Zijn Het Beste In Het Absorberen Van De Nieuwe Energieën?

Gechanneld door Daniel Scranton – 15 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn geïntrigeerd door het niveau van bewustzijn dat wij op dit moment zien opkomen in jullie dierenrijk. Wij kunnen zien hoe de dieren reageren op de energieën die op dit moment op jullie afkomen, en zij zijn heel goed in staat om deze energieën te absorberen, zich eraan aan te passen, en ze onder jullie allen te verspreiden. Als je al een dierenvriend hebt, merk dan het verschil op in de vibratie die ze naar je uitstralen. Voel hoeveel liefde en genegenheid zij op dit moment uitstralen, en kijk of je jezelf meer kunt openstellen voor het ontvangen van meer van wat het is dat zij je te bieden hebben.

De dieren zijn er altijd voor jullie geweest, vooral in tijden van grote nood. Ze hebben jullie voorzien van voedsel en ze zijn jullie metgezellen geweest. Zij hebben jullie geholpen met het ploegen van de velden, het bemesten ervan en hebben jullie zelfs op hun rug rondgedragen. De vogels brengen jullie voortdurend een serenade. De dolfijnen en walvissen houden voor de hele mensheid een vibratie vast die bedoeld is om jullie te kalmeren en jullie te helpen datgene los te laten wat jullie niet langer dient, terwijl zij jullie ook energetische steun bieden. Dit is een prachtige tijd om deze prachtige wezens te erkennen met wie jullie hebben gereisd sinds jullie begonnen te incarneren op Aarde.

Dit is het moment om hen te respecteren, hen te bedanken en hen meer van jullie aandacht te geven, want zij zullen nooit oordelen of wrok koesteren. Het zijn wezens waarvan jullie zullen merken dat ze jullie eerder onvoorwaardelijke liefde zullen geven dan de gemiddelde mens. Zij bestaan volledig in het heden, en zij zijn open en ontvankelijk voor hogere-frequentie-energieën. Met zoveel hogere-frequentie-energieën als er nu binnenkomen, zijn deze wezens waarmee jullie je wereld delen echt jullie beste vrienden.

Als je nu geen dier in je leven hebt, ga dan naar een dierenasiel, of ga de natuur in waar je een ontmoeting kunt hebben met een wild dier. Je kunt zelfs een goudvis nemen en die in een kom doen, en dat zou genoeg zijn om je te helpen je af te stemmen op deze energieën die zij hebben kunnen assimileren. En nogmaals, zelfs die goudvis zal onvoorwaardelijk van je houden. Jullie hebben te allen tijde zoveel om je heen dat je kan leren hoe je moet zijn, hoe je in harmonie met de natuur moet bestaan, hoe je moet liefhebben en hoe je een beetje meer van deze reis kunt genieten.

Wij weten dat zo velen van jullie zo graag de eindstreep willen halen, alsof er een eindstreep is, maar als jullie kunnen accepteren dat dit een lange reis is die jullie stap voor stap moeten afleggen, dan kunnen jullie genieten van de rit, en kunnen jullie wat meer genieten van al jullie metgezellen, of ze nu menselijk, dierlijk of buitenaards zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org