De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wie Liegt Er En Wie Vertelt De Waarheid?

De 9D Arcturiaanse RaadWie Liegt Er En Wie Vertelt De Waarheid? 

Gechanneld door Daniel Scranton – 27 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn uitzonderlijk goed in het gebruiken van onderscheidingsvermogen om iets aan te voelen en we weten dat we dit niveau van bekwaamheid hebben bereikt door oefening. Wij komen in contact met zoveel wezens en collectieven in het universum en wij kunnen onmiddellijk het niveau van oprechtheid aanvoelen van de communicatie en de interactie.

Dit is een spier die je vaker wilt oefenen. In plaats van onmiddellijk een link naar iemand anders te sturen en die persoon te vragen wat hij denkt, besef dat je daar op dat moment het antwoord al in je hebt. En als je bereid bent om de vibratie te voelen van wat je is voorgeschoteld en van de presentator, zul je zoveel beter af zijn in al je contacten met andere mensen en met buitenaardsen.

Natuurlijk komt de dag dat jullie allemaal een open boek voor elkaar zijn. Jullie zullen elkaars energievelden kunnen lezen en jullie zullen allemaal telepathisch zijn. Maar zover zijn jullie nog niet en jullie hebben je onderscheidingsvermogen nu meer dan ooit nodig, omdat er altijd meerdere perspectieven zijn op wat er op Aarde gebeurt. Er zijn altijd meerdere perspectieven op elke kwestie waar de mensheid mee te maken heeft en sommige mensen kunnen heel overtuigend zijn met hun woorden, hun retoriek. En soms is het zo dat hoe zelfverzekerder iemand lijkt in wat hij zegt, hoe meer mensen hij overhaalt om het met hem eens te zijn.

Uiteindelijk willen jullie je verbinden met hogere wijsheid, met hoger-dimensionale wezens en met downloads die speciaal voor jou zijn bedoeld. Maar ondertussen zijn jullie waar jullie zijn. En jullie vertrouwen nogal sterk op informatie; dit wordt ‘Het Informatietijdperk’ genoemd. Er zijn mensen die denken dat ze jullie de waarheid vertellen, maar dat niet doen, en dan zijn er mensen die weten dat ze jullie niet de waarheid vertellen en die heel goed zijn in het overtuigen van mensen dat het wel de waarheid is.

En dan is er nog de waarheid dat alle waarheden waar zijn vanuit een bepaald perspectief. Alle werkelijkheden zijn echt. Dus de vraag wordt dan: “Gebruik je je onderscheidingsvermogen om te bepalen in welke werkelijkheid je bent of gebruik je het om te bepalen in welke werkelijkheid je wilt zijn? Uiteindelijk wil je heel weloverwogen kiezen in welke werkelijkheid je wilt zijn. Dus als iemand je een versie van de werkelijkheid voorhoudt die een stuk beter lijkt dan degene die je tot nu toe hebt ervaren, dan stellen we voor dat je je richt op die vibratie en op wat die persoon je vertelt.

Dus zie je, jouw onderscheidingsvermogen gebruiken is stap één en stap twee is kiezen welke werkelijkheid je echt wilt maken en wilt ervaren en die voor het grootste en hoogste goed van allen is. Wanneer dat jouw doel, jouw verlangen is en wanneer je weet dat je die realiteiten kunt creëren die beter zijn voor iedereen, dan kun je meer doen dan alleen proberen uit te zoeken of iets wel of niet waar is. Dan kun je beginnen de realiteit die je wilt ervaren tot de enige ware werkelijkheid te maken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org