De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Werken Met De Nieuwe Energieën Die Gaan Komen

De 9D Arcturiaanse Raad Werken Met De Nieuwe Energieën Die Gaan Komen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 24 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn in het proces om te ontdekken hoe we het beste de laatste partij energieën aan de mensheid daar op de planeet Aarde kunnen leveren. We kiezen vaak voor de directe benadering en sturen de energieën rechtstreeks naar jullie velden, waar jullie gidsen jullie dan meer toegang toe kunnen geven wanneer zij voelen dat het gepast is om dat te doen. We richten ons ook op individuen waarvan we weten dat ze de energieën die we sturen zullen ontvangen en er iets mee zullen doen. Wij weten wie de leraren, kanalen en leiders zijn op het huidige moment daar op Aarde en welke klaar zijn om ook iets creatiefs met de energieën te doen. Wij zijn ons bewust van de kunstenaars en schrijvers, de dichters en musici die voor vele, vele mensen iets kunnen creëren om van te genieten dat ook zal resulteren in het op een hoger niveau brengen van hun bewustzijn.

Een van de doelen van deze boodschap aan jullie allen is om jullie te laten weten dat als jullie energie rechtstreeks van ons en anderen zoals ons willen ontvangen, zoek dan naar manieren waarop je kunt delen wat je krijgt. Zoek naar manieren waarop je kunt uitdrukken wat je krijgt. Zoek naar manieren om de energieën die je ontvangt te gebruiken om anderen te helpen, om de mensheid te dienen, en je zult meer ontvangen. Het is niet zo dat wij degenen belonen die de energieën die wij leveren nemen en er iets mee doen. Het is dat wanneer je iets met de energieën doet, er meer ruimte is voor meer energie om naar je toe en door je heen te stromen. Je bent meer in de stroom, meer open, en daarom is het gewoon zinvoller om je te richten op die individuen voor wie de energieën een nuttig instrument zijn in de vooruitgang van hun leringen of hun andere creaties.

Dit gezegd hebbende, de huidige energieën die we van plan zijn naar jullie allemaal te sturen, en vooral naar diegenen onder jullie die ze zullen gebruiken, gaan over het verkrijgen van toegang tot meer van de energieën die Moeder Aarde jullie te geven heeft. De energieën die wij afgeven zullen mensen inspireren om zich te verbinden met Moeder Aarde. Zij zullen mensen inspireren om zich hun relatie met Moeder Natuur te herinneren, met de bomen, met de oceanen, met de bergen, met de wind. De energieën die we gaan leveren zullen mensen helpen om hun wortelchakra’s te openen om rechtstreeks van Moeder Aarde te ontvangen, want je hebt dat vermogen om te ontvangen van dat wat beneden is net zo goed als je het vermogen hebt om te ontvangen van dat wat boven is.

De energieën zullen jullie helpen om je meer op één lijn te brengen, meer verankerd, meer gegrond, meer geworteld, en meer in staat om te doen waarvoor jullie in de eerste plaats naar de Aarde kwamen, omdat jullie je meer op één lijn zullen brengen met de Aarde-energieën die jullie net zo goed leiden en ondersteunen als de galactische dat doen. Soms heb je van die kleine geheugensteuntjes nodig, en je kunt deze boodschap ook als zo’n geheugensteuntje beschouwen. Wij zijn opgewonden om te zien hoeveel van jullie zich openstellen om deze volgende partij energieën te ontvangen die wij nu voor jullie in petto hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org