De 9D Arcturiaanse Raad ∞  Welke Upgrades, Activeringen & Hulp Zullen Wij Jullie Geven?

De 9D Arcturiaanse Raad ∞  Welke Upgrades, Activeringen & Hulp Zullen Wij Jullie Geven?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 18 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn zeer vereerd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij overwegen op dit moment speels onze volgende stap met betrekking tot de mensheid, omdat we weten dat we veel opwindende en interessante opties hebben in termen van hoe we kunnen helpen. Jullie hebben de laatste tijd meer open gestaan voor het ontvangen van hulp van ons en anderen zoals wij, wat het voor ons een stuk gemakkelijker heeft gemaakt om de helpers te zijn die we willen zijn, en nu is een tijd waarin we talrijke opties kunnen overwegen vanwege hoe goed jullie het allemaal hebben gedaan met de energieën die we al hebben gestuurd.

Een van de opties voor ons is jullie allemaal te helpen met toegang tot meer van jullie creativiteit. We overwegen sacrale chakra upgrades. Een andere optie voor ons is om jullie te helpen met het ontvangen en het assimileren van de energieën die jullie vanuit alle punten in het universum ontvangen. En we overwegen ook om jullie een hartchakra-activering te geven om jullie te helpen toegang te krijgen tot meer vreugde, meer frivoliteit, meer luchthartigheid, omdat al die dingen op dit moment nodig zijn op jullie planeet, een tijd waarin veel mensen heel serieus zijn, het leven heel serieus nemen en zich vastbijten in wat ze geloven.

Wij nodigen jullie allen uit om flexibel te zijn met betrekking tot jullie overtuigingen, zelfs met betrekking tot wat jullie geloven over wat wij jullie zojuist hebben verteld. Met andere woorden, we hoeven niet slechts één van deze drie opties te kiezen. We kunnen jullie alle drie geven, maar heb je dat in twijfel getrokken toen we de opties voor je op een rijtje zetten? Dacht je dat we er maar één moesten kiezen om één of andere reden? We zullen jullie alle upgrades, activaties en alle hulp brengen die we kunnen in de perfecte timing, maar we zullen feitelijk kiezen op welke we ons het eerst concentreren, en dan zullen de anderen volgen. Jullie willen geloven dat jullie ook in staat zijn om jezelf te helpen, om te activeren wat je wilt activeren, om te upgraden wat je wilt upgraden, en wij zullen jullie helpen met die perspectieven, terwijl we de mensheid van dienst blijven zijn.

We willen dat jullie jezelf zien als machtig in wat je kunt doen, vooral als het gaat om jezelf en je persoonlijke ervaringen, maar we willen ook dat jullie jezelf zien als machtig als het gaat om hoe jullie veranderingen kunnen bewerkstelligen daar op Aarde. Jullie zijn krachtige wezens, en jullie zijn veel krachtiger wanneer jullie op een hoge frequentie trillen. Jullie zijn ook veel ontvankelijker voor alles wat wij en alle anderen jullie geven. En dus is het onze suggestie aan jullie dat jullie je concentreren op wat jullie in een hogere trillingstoestand brengt, en dat jullie jezelf zo lang mogelijk in die hogere trillingstoestand houden.

Maar doe het voor het plezier, niet omdat je voelt dat het leidt naar de pot met goud aan het eind van de regenboog. Geniet van de regenboog voor zijn eigen bestwil. Geniet van de vreugde omwille van de vreugde zelf, en jullie zullen merken dat jullie een leven leiden dat zo mooi is en zo gevuld met mogelijkheden voor liefde, creativiteit en al het andere dat jullie willen, dat anderen jullie zullen beginnen te vragen wat je geheim is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org