De 9D Arcturiaanse Raad ∞ We Zullen Jullie Transformeren Via Een Vertrouwd Medium

De 9D Arcturiaanse RaadWe Zullen Jullie Transformeren Via Een Vertrouwd Medium

Gechanneld door Daniel Scranton – 26 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe wegen waardoor wij iedereen op Aarde kunnen bereiken. Wij hebben het op ons genomen om als muzen te werken, speciaal voor de muzikanten op jullie wereld. We willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken en we weten dat we dat kunnen door muzikanten te inspireren muziek en teksten te schrijven die de luisteraar op een diepgaande manier zullen raken. We begrijpen de kracht van geluid; daarom brengen we de klanken en tonen die Daniel maakt door voordat we via hem spreken.

We proberen jullie te bereiken op een manier die de woorden die hij spreekt niet kunnen. Geluid zal altijd een van de sterkste krachten in dit universum zijn en we hebben het gebruikt, maar niet in de mate waarin we dat vanaf nu gaan doen. Vanaf dit punt zal de meeste muziek die jullie horen codes en licht bevatten om de luisteraar op een fundamenteel niveau te veranderen. Je kunt op vele manieren getransformeerd worden en je hoeft niet te beseffen dat het gebeurt wanneer het gebeurt. Maar veel mensen zullen zich aangetrokken voelen tot het steeds opnieuw luisteren naar bepaalde liedjes en ze zullen niet noodzakelijkerwijs begrijpen waarom.

Iedereen die geraakt en ontroerd wordt door muziek begrijpt dat dit iets is dat we moeten doen om te helpen. We weten dat sommige mensen vinden dat muziek beter was tijdens een bepaald decennium in het verleden en die mensen staan er misschien niet voor open om naar gloednieuwe muziek te luisteren, maar die wordt vaak op de achtergrond gedraaid terwijl je in de kruidenierswinkel bent, het warenhuis, of ergens anders waar je niet echt van plan was om naar muziek te luisteren. Maar hoe dan ook, daar zal het zijn, met zijn impact op jullie allemaal, jullie bereikend op manieren die je anders niet hadden kunnen bereiken.

Dit gaat een gamechanger zijn voor de mensheid. We weten het en we voelen het. We zijn al begonnen te werken met degenen die de inspiratie zullen oppakken en ermee aan de slag gaan. Iedereen zal er baat bij hebben, want geluid reist en de vibratie van een lied blijft achter in een ruimte, zelfs nadat het lied is afgelopen. Wij zijn hier erg opgewonden over en wij nodigen jullie uit om samen met ons opgewonden te zijn, want de dingen staan op het punt om erg interessant te worden op Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org