De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat Zal Er Gebeuren Na Het Eerste Contact Met Buitenaardsen?

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat Zal Er Gebeuren Na Het Eerste Contact Met Buitenaardsen?

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg geïntrigeerd door de mogelijkheden die we op dit moment voor de mensheid hebben zien opkomen. We hebben gemerkt dat er veel meer ruimteschepen in jullie luchtruim zijn en dat er veel meer persoonlijk buitenaards contact plaatsvindt, vanwege de grote hoeveelheid oproepen die er vanuit het menselijk collectief zijn geweest. De mensen op jullie wereld willen hulp, en genoeg van jullie hebben zich opengesteld om die hulp te ontvangen en hebben zichzelf toegang verschaft tot verschillende vormen van buitenaards contact. Jullie zijn altijd de wegbereiders, degenen die voorop lopen en jullie bereiden de rest van de mensheid voor op volledig open contact met elke waarneming van een schip en met elke persoonlijke ontmoeting die jullie hebben.

Deze ervaringen helpen ook om de mensheid te verenigen, omdat jullie jezelf als één ras gaan zien wanneer jullie beseffen hoeveel rassen van wezens er in de Melkweg en in het universum zijn. Jullie hebben iets gemeen, namelijk de aardse ervaring, het mens-zijn, het lijden en het voelen van allerlei soorten emoties. En al die ervaringen maken jullie uniek als mensenras.

Jullie kunnen allemaal met elkaar omgaan als jullie dat willen en de uitdaging zal zijn om met deze Buitenaardsen om te gaan die heel verschillende levens en ervaringen hebben gehad. En als jullie de mensheid echt op het spoor naar het eerste contact willen zetten, zullen jullie een manier moeten vinden om met al je medemensen om te gaan. We hebben het niet alleen over degenen met wie je het niet eens bent over verschillende zaken, maar we hebben het ook over degenen die zeer slechte dingen doen.

Als jullie buitenaards contact kunnen zien als een manier om de mensheid te verenigen, in plaats van als een kans voor je om te vertrekken, dan kun je echt goed doen op Aarde voor jullie medemensen. Ontsnappen aan je negatieve emoties heeft je nooit goed gedaan en ontsnappen aan de Aarde zoals die nu is evenmin. Het zal je altijd helpen om je hakken in het zand te zetten, jezelf te aarden en de dingen aan te pakken die zich recht voor je en ook binnen in je bevinden. En dat kun je niet doen als je zomaar met een ruimteschip wordt meegevoerd. Er zou minder groei zijn in die ervaring, hoe mooi het ook klinkt.

De Buitenaardsen die voortdurend naar jullie kijken en jullie willen helpen, willen jullie niet redden, maar ze willen wel dat jullie jezelf, jullie wereld en jullie medemensen in een ander licht gaan zien. En dat is wat ze jullie zullen brengen. Het zal een nieuw perspectief zijn, een perspectief dat velen nog niet eens hebben overwogen. En het zal jullie helpen om je verschillen te begrijpen, omdat jullie allemaal zullen beseffen dat jullie zijn geschapen door Buitenaardsen en dat jullie door hen zijn geholpen vanaf de eerste dag op de Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke voor wakkeremensen.org