De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat Spirituele Evolutie Allemaal Inhoudt

De 9D Arcturiaanse RaadWat Spirituele Evolutie Allemaal Inhoudt

 Gechanneld door Daniel Scranton – 26 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn al geruime tijd geïnteresseerd in de manier waarop jullie sociaal met elkaar omgaan, omdat het veel zegt over wie jullie zijn als individuen. Wie jullie met elkaar zijn, is wie jullie met jezelf zijn. Als je aspecten van jezelf verbergt voor een ander, of voor iedereen, dan is de kans groot dat je ook iets voor jezelf verbergt. Je ontkent een belangrijk aspect van jezelf.

Dit is iets wat zich steeds meer manifesteert nu mensen alleen de positieve aspecten van hun leven op social media laten zien. Dit is echter al aan de gang sinds het begin van het social media tijdperk. Als mensen voor het bestaan van Facebook en Instagram praatten over wat er in hun leven en in hun familie gebeurde, vertelden ze meestal alleen de goede kanten en lieten ze de rest achterwege. Nu zijn er natuurlijk uitzonderingen en die zijn er altijd geweest.

Er zijn mensen die zo in contact staan met wie ze zijn dat ze graag alle aspecten van zichzelf delen, en dat is altijd zo geweest. Maar wanneer wij jullie observeren, observeren wij wat de meerderheid van jullie doet, en de meerderheid van jullie houdt datgene achter waar jullie je voor schamen over jezelf. En als je er niet klaar voor bent om aan je vrienden, collega’s, familieleden en zelfs vreemden toe te geven dat je pijn hebt, bijvoorbeeld, dan is de kans groot dat je niet op een gezonde manier met die pijn omgaat.

En dus is het een goed moment om jezelf af te vragen of je eerlijk bent over wie je bent en hoe je je voelt, en we hebben het over eerlijk zijn tegen jezelf over deze dingen. Dat is waar je wilt beginnen. Je wilt beginnen met je innerlijke dialoog. Je wilt beginnen met op te merken hoe je je voelt en wat je eraan doet, en tijdens deze periode van zelfonderzoek is het misschien een goed idee om weg te blijven van alle social media platforms. Want als je alleen het beste ziet van wat iedereen beleeft, en tegelijkertijd probeer je je demonen, je donkerste uren onder ogen te zien, dan kan dat het veel uitdagender maken. In feite, we zijn er vrij zeker van dat het zal gebeuren.

Wanneer je klaar bent om diep in jezelf te graven, heb je tijd voor jezelf nodig om je gevoelens te voelen, je gedachten te onderzoeken, en te beslissen of de persoon die je aan de wereld voorstelt de persoon is die je werkelijk wilt zijn. Als je dit werk doet, bevrijd je jezelf. Je kunt vrij zijn om te zijn wie je werkelijk bent, maar je kunt niet eerst naar de maatschappij kijken om je toestemming te geven, want in de meeste gevallen zal die dat niet doen. Je moet eerst besluiten dat je perfect bent zoals je bent, met al je problemen.

En als je die versie van jezelf aan de hele wereld kunt laten zien, dan kun je beginnen om op een eerlijke en authentieke manier met andere mensen om te gaan. Dan kun je beginnen met het ontwikkelen van echte vriendschappen, echte relaties. Dan kan de genezing met familieleden en anderen beginnen, en dat is waar spirituele evolutie allemaal om draait.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien