De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Wat Jullie Op Aarde Komen Doen’.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Wat Jullie Op Aarde Komen Doen’.

Gechanneld door Daniel Scranton.– 2 Februari 2021

“Gegroet, wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn heel tevreden met de manier waarop jullie elkaar op verschillende manieren proberen te betrekken. Jullie verschuiven van het zien van jezelf als een individu naar het weten dat je een collectief bent. En met die verschuiving komt een weten dat iedereen en alles wat je ziet in jou is opgenomen. Wanneer jullie dus zien hoe de mensheid de laatste tijd is verdeeld en jullie beseffen dat dit een probleem is, hebben degenen die wakker zijn, de neiging hier iets aan te willen doen.

In dit geval zoek je naar mogelijkheden om anderen op te nemen die je gewoontegetrouw in je gedachten en gevoelens van mededogen zou buitensluiten. Als je mededogen kunt opbrengen voor iemand met wie je het op een aantal punten oneens bent, dan ben je boven de verdeeldheid uitgestegen die vandaag zo aanwezig is in jullie wereld. En als je naar iemand luistert met wie je het niet eens bent, en je probeert te begrijpen waar hij vandaan komt, heb je een stap gezet naar eenheid, naar meer van die eenheid waar jij en andere ontwaakte zielen naar op zoek zijn.

Je hoeft geen partij te kiezen om gelijk te hebben; je kunt boven dit alles uitstijgen en liefde zijn. Je kunt liefde zijn in het aangezicht van haat, onverdraagzaamheid, racisme, homofobie, transfobie, vrouwenhaat, en al het andere dat je vandaag op je wereld ervaart en je de ervaring van verdriet, woede, angst of zelfs haat kan geven. Alles wat er is en wat jou triggert, is er met dat doel. Het is niet omdat er iets kapot is of omdat er iets mis is; het is er omdat je getriggerd moet worden om tot die heel specifieke, soms diep begraven innerlijke emotie te komen. Zodra je dat doet, kun je er bovenuit stijgen, omdat je liefde wilt zijn en omdat je weet dat je als collectief krachtiger bent dan je bent als individu.

Eendrachtig zijn jullie machtiger dan verdeeld, en alleen omdat iemand het ergens niet mee eens is, maakt hem dat nog niet tot je vijand. Iedereen heeft gewoon een ander gezichtspunt, een ander perspectief. Het kan een hele uitdaging zijn om te doen wat wij hier voorstellen, vooral wanneer de persoon of personen over wie wij het hebben, haat koesteren jegens een bepaalde groep.

We weten dat het een hele opgave is om te vergeven, lief te hebben en mededogen te voelen voor die mensen, maar het is de enige manier om het bewustzijn van de mensheid te verhogen. Je kunt het bewustzijn van de mensheid niet verhogen door alleen maar gelijk te hebben. Jullie zullen het bewustzijn van de mensheid niet verhogen door neer te kijken op diegenen die jullie als verkeerd beschouwen.

Jullie gaan het bewustzijn van de mensheid verhogen omdat jullie daarvoor hier zijn, en jullie zijn er ook om meer onvoorwaardelijke liefde te belichamen, want dat is de weg om vijfdimensionaal te worden; het is de weg naar jullie hogere zelf. Dat is een deel van jullie bestemming. Jullie kunnen dus net zo goed die bestemming nu omarmen, omdat je daarmee ook elk aspect van jezelf omarmt.

En onthoud, als je het in welke vorm dan ook buiten je ziet, dan zit het ook in jou en moet het geheeld worden. Daarom zie je vandaag zoveel mensen op je wereld luider worden. Zij vertegenwoordigen iets dat binnen in je zit en dat je hebt genegeerd. Besteed alsjeblieft aandacht aan alles wat er in je omgaat, en wees de genezers, de wegbereiders, en de veranderaars waarvoor jullie geboren zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke