De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Wat Jullie Hogere Zelven Van Jullie Vragen 

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Wat Jullie Hogere Zelven Van Jullie Vragen 

Gechanneld door Daniel Scranton – 12 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben de manier waarop we naar jullie kijken aangepast, zodat we nu ook kijken naar hoe jullie de mensen om jullie heen beïnvloeden met de mate waarin jullie wakker zijn. We willen zien hoe degenen onder jullie die ontwaakt zijn de mensen om jullie heen beïnvloeden, zowel opzettelijk als onopzettelijk. En dus is dit iets wat we momenteel aan het onderzoeken zijn zodat we beter kunnen begrijpen hoe we jullie kunnen helpen vanuit de negende dimensie. We proberen natuurlijk iedereen te helpen, maar we kijken vooral naar degenen onder jullie die wakker zijn omdat jullie degenen zijn die al het grondwerk doen. Jullie zijn degenen die de energieën kunnen verspreiden die wij uitzenden en die jullie downloaden en assimileren.

Dus als we zien hoe jullie met je medemensen omgaan, zien we dat ze veel meer op jullie energie reageren dan op jullie overtuigingen. Jullie hebben veel meer effect op mensen dan jullie beseffen, of jullie nu iets zeggen of niet. Jullie zijn wandelende zenders van een hogere frequentie trilling. Jullie nemen downloads die jullie van ons en wezens zoals wij ontvangen, en jullie delen ze met anderen. Die downloads kunnen dan rusten in de energievelden van één van jullie medemensen tot die persoon er klaar voor is. Maar je hoeft niet te preken. Je hoeft geen manifest te schrijven. Je hoeft geen YouTube-video te maken over ascensie of hoe de wereld te helen. Jullie moeten gewoon jezelf zijn.

Dit is de primaire missie die jullie hebben die verder gaat dan alle andere missies. Als je jezelf bent, zul je precies krijgen wat je nodig hebt, in termen van omstandigheden in je leven, om op te stijgen. Als jullie jezelf zijn, zullen jullie de perfecte personen zijn om je medemensen te helpen ontwaken en op te stijgen. Je hoeft het niet te proberen. Je hoeft je niet voor te doen of een soort façade op te trekken over wat het betekent om een spiritueel persoon te zijn in deze tijd. Je hoeft alleen maar eerlijk en authentiek te zijn, en mensen zullen willen weten wat jouw geheim is.

En het mooie is dat je het ze niet eens hoeft te vertellen. Je hoeft niet eens een goede redenaar te zijn om te delen wat je weet over ascensie, wat je weet over wakker zijn. Je hoeft alleen maar jezelf te blijven, en al het andere wordt voor je geregeld. Laat ons al het zware werk doen. Laat ons precies uitzoeken wat de mensen met wie jullie omgaan in de nabije toekomst nodig zullen hebben, en jullie allemaal gewoon ontspannen, jezelf zijn, je gevoelens voelen, en je best doen. Dat is alles wat wij van jullie kunnen vragen, en dat is ook alles wat jullie hogere zelf van jullie vraagt. Wij hopen dat dit helpt om wat gewicht van jullie schouders te halen, zodat jullie kunnen genieten van de jaren die jullie nog resteren daar in de vierde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org