De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat Jezus/Jeshua tegen jullie allen zei.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat Jezus/Jeshua tegen jullie allen zei.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 10 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We gaan voorwaarts in ons bestaan met een helderheid, een zekerheid over wie we zijn, wat we doen en waar we heen gaan. Het is een opmerkelijk gevoel en we zouden willen dat we jullie dat konden meegeven. In plaats daarvan zullen we ons best doen jullie ervan te overtuigen dat jullie niet anders zijn dan wij. Ook al hebben jullie fysieke lichamen, een fysieke geboorte en in de meeste levens een fysieke dood, toch lijken jullie meer op je niet-fysieke vrienden dan jullie denken.

Jullie zijn de Bron, net als wij. Jullie ascenderen, net als wij. Jullie breiden je uit, worden meer van wie jullie werkelijk zijn en dat is wat wij aan het doen zijn. Wat de dingen op Aarde ingewikkeld maakt, is het idee dat je iets zou moeten doen, dat je bepaalde dingen moet doen om te overleven. Je wilt ook bepaalde dingen doen die je niet meteen kunt doen, niet op het moment dat je besluit dat je het wilt doen. In die opzichten zijn onze ervaringen natuurlijk verschillend. Maar jullie kunnen jezelf altijd vragen: “Wie wil ik op dit moment zijn?” “Hoe wil ik me voelen?” en “Hoe kan ik dit gebruiken om uit te breiden en op te stijgen met meer helderheid, meer zekerheid en meer vreugde?

Dat is waar deze periode in jullie leven op dit moment om draait. Het gaat allemaal om expansie, ascensie en het vreugdevol maken van je reis. Het hoeft geen rechte weg te zijn. Het hoeft niet het snelste pad naar ascensie te zijn. Geniet van alle stappen op de weg en je zult er het meeste uit halen. En je zult geen stappen hoeven te herhalen die je liever niet zou nemen.

Het hele punt van jullie incarnatie op een plaats die zo uitdagend kan zijn, is om op te staan en meer te worden van wie je werkelijk bent om die uitdagingen aan te gaan. Je moet zijn waar je bent maar tegelijkertijd weten dat je zoveel meer bent en dat is lastig. Maar als je eenmaal door hebt hoe je dat moet doen, is het een prachtige ervaring van het samenvoegen van de twee sferen.

Jullie zijn er ook om het fysieke en het niet-fysieke samen te voegen, om te zijn als degene die Jezus Christus wordt genoemd, om het Christusbewustzijn te belichamen. Het koninkrijk der hemelen is in u. Jullie zijn allen goden. Dit zijn dingen die Yeshua zei en ze zijn de belangrijkste boodschap die je uit je leven kunt halen. Want als je dat weet zul je natuurlijk anderen willen behandelen zoals je wilt dat zij jou behandelen. Natuurlijk wil je je naaste liefhebben. Je zult jezelf niet hoeven dwingen om die dingen te doen, want je zult je naaste niet zien als minder dan Bron.

Nogmaals, we zijn niet zo verschillend. Maar waar wij zijn, is het gewoon makkelijker om te weten wie we zijn en jullie ook te zien als Bron Energie Wezens. Maar maak je geen zorgen, je zult er komen. En wanneer je dat doet, zal de reis die je maakt er een zijn van vreugde, vrijheid, opwinding en onvoorwaardelijke liefde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke