De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Wat er gebeurt, ongeacht wat jullie geloven’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Wat er gebeurt, ongeacht wat jullie geloven’

Gechanneld door Daniel Scranton – 8 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn nooit degenen die zichzelf serieus nemen. We weten dat we in ons universum slechts reizigers zijn door ruimte en tijd, niet anders dan andere reizigers die daarbuiten hun rol spelen in de kosmische dans die we allemaal samen uitvoeren. We hebben zeker perspectieven, en die delen we altijd met jullie, maar we weten genoeg om niet teveel gehecht te raken aan die gezichtspunten en om ons niet al te zeer vast te klampen aan elke overtuiging die ons bewustzijn binnenkomt.

Wij houden ervan om speels te zijn, niet serieus. Als we konden lachen, zouden we dat de hele tijd doen, maar zelfs zonder fysiek lichaam kunnen we nog steeds waarnemen hoe het voor jullie voelt om te lachen. En we genieten ervan om luchtig te zijn over alles wat deel uitmaakt van deze reis. We nodigen jullie uit hetzelfde te doen. We weten dat velen van jullie over een heleboel dingen sterke overtuigingen hebben, en als je erachter komt dat iemand iets anders gelooft dan jij, dan zet je je hakken in het zand en begin je te schreeuwen of typ je dingen in hoofdletters. En dat is geen manier om te leven.

Je kunt vastgeroeste overtuigingen loslaten ten gunste van vreugde, ten gunste van liefde, ten gunste van lachen, en iedereen op aarde zou er baat bij hebben om vaker de zin ‘ik weet het niet’ te gebruiken. Wanneer je zeker denkt te weten dat iets waar is, en je voelt je beledigd wanneer iemand er anders over denkt dan jij, dan is dat echt een recept voor tegenspoed. Als je in een hoge vibratie ervan afhankelijk bent dat iedereen het over alles met je eens is, dan bereid je jezelf voor op mislukking en een erg ongelukkige reis.

Een deel van groeien en evolueren is loslaten, en wanneer je loslaat, laat je liefde toe. Je laat liefde binnen; je laat liefde je woorden, gedachten en daden dicteren; je laat liefde je prioriteit zijn, je beleid, en je nummer één overtuiging. Geloven in liefde is als geloven in jezelf, wat zoveel belangrijker is dan je standpunt over een van de hete hangijzers die er op dit moment op Aarde zijn. Wij nodigen jullie uit om samen met ons luchthartig te zijn, niets van dit alles te serieus te nemen en wij moedigen jullie aan om de hele tijd om jezelf te lachen. Wij garanderen jullie dat je exponentieel zult groeien als je leert hoe je dat moet doen. Als je kunt loslaten en liefde toelaat, dan kun je moeiteloos worden wie je echt bent, want alles waar je je op Aarde aan vastklampt houdt je alleen maar tegen en haalt je naar beneden.

Dus laat het alsjeblieft los en stijg uit boven de verschillen van mening, van perspectief en van geloof die jullie op je wereld hebben. Het is het niet waard; je hoeft je geluk niet op te offeren om gelijk te hebben of een argument te winnen. En een leuk bijproduct van wat wij hier voorstellen is dat jullie veel eerder volledig en open contact zullen hebben als jullie lang genoeg stoppen met ruzie maken, om een glimlach op je gezicht te toveren en te beseffen dat jullie op een prachtige reis door de melkweg zijn en dat jullie je hogere zelf aan het worden zijn, ongeacht wat jullie geloven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke