De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wantrouwen en Misinformatie ∞ 22 Mei 2019 / door Dniel Scranton,

De 9D Arcturiaanse Raad
∞ Wantrouwen en Misinformatie ∞
22 Mei 2019 / door Daniel Scranton,
“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.
We hebben de menselijke conditie al geruime tijd onderzocht, en we kunnen zien hoe jullie zijn gekomen naar een plaats waar zoveel woede en zo’n gebrek aan vertrouwen bestaat met betrekking tot die mensen waar jullie je vertrouwen in hebt gesteld. Wij begrijpen hoe jullie allemaal op dit punt zijn gekomen, waar je alles ziet als een valse vlag, of een leugen, of een hoax.
Wij begrijpen waarom jullie zoveel vertrouwen hebben verloren in de systemen en in de mensen die aan het roer staan van jullie banken, jullie bedrijven en jullie regeringen.
Het is nu tijd om meer vertrouwen in jullie zelf te stellen. Het is beter om meer van jullie zelf te vragen dan dat het is voor jullie om brede en ingrijpende veranderingen in die arena’s en die individuen te verwachten. Nu, vanwege jullie verlies van geloof, zijn jullie makkelijker te manipuleren, omdat nu iemand elk stukje informatie of theorie kan uitdelen, en een bepaald deel van de bevolking zal in die theorie geloven omdat het in tegenspraak is met wat jullie is verteld voor decennia of zelfs honderden jaren.


Daarom is waarom het zo belangrijk voor jullie allemaal is om de behoefte om te weten los te laten en in plaats daarvan te omarmen hoe je je voelt.
Je kunt niet tegelijkertijd vanuit je hart en je hoofd werken. Er zijn gevallen dat je nog steeds vanuit jouw hoofd moet opereren. Om bepaalde taken te voltooien, moet je toegang hebben tot informatie en herinneringen. Maar voor het grootste deel, zouden we liever zien dat jullie je loslaten van je behoefte om te zoeken naar de nieuwste stukjes en beetjes informatie over wat er gaande is of over wat ze je niet vertellen. En in plaats daarvan zouden we graag zien dat jullie veel vaker inchecken met wat er binnenin je aan de hand is.
We zouden graag zien dat jullie meer voelen en meer van de gedachten af zien die je ervan weerhouden af te stemmen op hoe je je voelt. Wanneer het tijd is voor jou om iets te voelen, zullen je gedachten vaak binnensluipen en proberen het over te nemen, je verlossen uit de greep van je emoties en je weer terug zetten in je hoofd. Dit is waar jullie op moeten letten. Daarom is het belangrijk om af te stemmen op alle informatie die naar jouw wordt verzonden en waarom het zo belangrijk is dat je afstemt op wat je voelt, iets waar je echt iets aan kunt doen.
  
Je kunt het verwerken en voelen en je kunt activeren en vibreren, en je hoeft niet op iemand anders te vertrouwen om iets anders te doen, zodat jij jezelf kunt bekrachtigen. Dit is wat we graag zouden willen zien, en dit is wat we suggereren.
Jullie hebben recht op die woede die je voelt, dus voel het. Maar volg dan niet de draad van de informatie die je naar die woede leidt. In plaats daarvan, als jullie het hebben verwerkt, zoek je naar iets anders, iets dat beter aanvoelt, en je zult een veel vreugdevoller leven leiden.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact te maken met jullie.’
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl