De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Wanneer Andere ET Groepen Ons Benaderen Re: Mensen

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Wanneer Andere ET Groepen Ons Benaderen Re: Mensen

Gechanneld door Daniel Scranton – 11 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn erg trots op de mensheid, en wij uiten die trots iedere keer als wij ons verbinden met een andere groep, een ander collectief van wezens die jullie observeren en die een gesprek willen hebben over jullie vooruitgang. Soms willen deze groepen begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn daar op Aarde, en soms zijn ze gewoon nieuwsgierig naar deze beschaving. Ze willen meer weten, en ze kunnen jullie allemaal observeren met liefde en mededogen, in plaats van oordeel en angst.

En wanneer wij aan andere wezens uitleggen hoe mooi jullie het doen onder de gegeven omstandigheden, denken sommigen van hen dat we jullie door een roze bril bekijken of dat we gewoon waanvoorstellingen hebben. Maar we zien niet alleen de daden van mensen; we zien ook de energieën, de vibratie, het hart van de mensheid. En dat is waar we ons op richten; dat is wat we jullie ook blijven vertellen dat belangrijk is. We blijven jullie vertellen hoeveel belangrijker jullie vibratie is dan wat jullie doen, en we staan achter die beoordeling. Wij staan achter ons perspectief, omdat wij weten dat het uiteindelijk gaat om de evolutie van het bewustzijn daar op Aarde, en dat wordt niet altijd weerspiegeld op het moment dat wij waarnemen dat iedere handeling wordt verricht, dat ieder woord wordt gesproken.

Wij weten dat het tijd kost voordat de evolutie van jullie bewustzijn weerspiegeld wordt in de wereld om jullie heen, en wij nodigen jullie uit om je bij ons aan te sluiten in dat weten. Weet dat de dingen beter worden, en vertrouw ons omdat wij kunnen voelen wat jullie niet kunnen voelen, wij kunnen zien wat jullie niet kunnen zien, en wij weten wat jullie nog niet kunnen weten. Het zal jullie uiteindelijk allemaal duidelijk worden hoe deze tijd waarin jullie leven zoveel groei en expansie heeft gecreëerd, zelfs als jullie niet voorbij de dingen kunnen zien die jullie er nu niet aan bevallen.

Als er ooit iets is wat jullie niet bevalt aan de buitenwereld, stem het dan af. Stem je af op de vibratie die binnen in je zit. Stem je af op jouw eigen gedachten, overtuigingen, gevoelens en chakra’s, en weet dat er net zo’n groot universum binnen in jou is als er ooit buiten jou is geweest. En erken ook dat de kans groot is dat als er iets buiten je is wat je niet bevalt, waar je tegen duwt en je tegen verzet, dat er dan iets binnen in je is dat dezelfde aandacht krijgt, dezelfde negatieve reactie.

Wij nodigen jullie ook uit om te voelen waar we het in deze transmissie over hebben gehad, namelijk jullie expansie en evolutie, want het is precies daar, precies onder of onder de laag van verzet die jullie hebben tegen wat er nu in jullie wereld is. En als je daar bij kunt komen, beloven we je dat je iets zult voelen wat je nog nooit hebt gevoeld. Je zult voelen dat er meer van je ware zelf naar boven komt, en er is niets belangrijkers dan dat. Als we jullie zien, zien we jullie ware zelf de hele tijd op kleine manieren naar boven komen, en daarom zijn we zo trots op jullie allemaal, hier en op dit moment.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org