De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Waarvoor Je Naar De Aarde Kwam Om Onder De Knie Te Krijgen.

De 9D Arcturiaanse RaadWaarvoor Je Naar De Aarde Kwam Om Onder De Knie Te Krijgen.

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij hebben het vermogen om vreugde, liefde, vrijheid en kracht te voelen, en wij erkennen dat meer en meer mensen hun vermogen ontdekken om te voelen zoals zij zich willen voelen. Het is een opwindende tijd voor jullie allemaal, omdat jullie een vermogen ontwikkelen om te bepalen welk soort energie jullie de wereld insturen. Wij zouden zeggen dat de mensheid grotendeels reactionair is geweest in termen van hoe jullie zouden voelen wat jullie voelen. Als er iets goeds gebeurt, voel je een goed-voelende emotie, en als er iets slechts gebeurt, voel je een slecht-voelende emotie.

De manier waarop de mensheid gedurende de miljoenen jaren dat jullie op Aarde zijn, op een positieve manier is omgegaan met de kwestie van wat je voelt, is door jezelf in kloosters en grotten te stoppen, overal waar je maar kon vinden om je in wezen voor de wereld te verbergen. Mensen op een spiritueel pad hebben meestal geprobeerd om gevoelens te overstijgen, alsof dat het antwoord is. Andere mensen ontkennen hun emoties, verdoven zichzelf, of proberen er een weg uit te denken. Wij bevelen deze benaderingen niet aan. Deze benaderingen tonen zich voor wat ze zijn.

Emoties zijn er niet om aan te ontsnappen of ze te negeren. Ze moeten worden omarmd, en je moet de goede gevoelens activeren om de werkelijkheid te scheppen die bij die gevoelens past. Je kunt dat niet doen als je jezelf hebt afgesloten voor welke emotie dan ook. Elke emotie die je niet door je heen laat stromen, zal de rest verstikken. Dus als jij een van degenen bent die zegt dat je niet echt veel meer voelt, dan moet je beginnen met te voelen wat je hebt vermeden. Sta jezelf toe te ervaren wat er al een hele tijd onder het oppervlak van je bewustzijn zit. En door dat te doen, zul je de sluizen openen.

Jullie zullen in staat zijn om meer liefde, meer vreugde, meer vrede en meer van al het andere dat jullie willen voelen te ervaren. En dat is echt spiritueel meesterschap. Het gaat er niet om dat je je verstopt in een of ander spiritueel heiligdom dat je ervan weerhoudt de rest van de wereld te ervaren zoals die is. Het gaat er niet om je leven kleiner te maken zodat er minder mis kan gaan en je minder kan raken en een ongewenste emotie kan uitlokken. Deze spirituele evolutie waar je bewust aan deelneemt gaat over alles voelen en dan van binnenuit kiezen waartoe je toegang hebt gekregen. Dat is hoe je je realiteit creëert, in plaats van je realiteit te laten dicteren hoe je je de hele tijd voelt. Dit is waarvoor jullie naar de Aarde en het Zonnestelsel kwamen om het onder de knie te krijgen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org