De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Waarom jullie nog niet zijn geascendeerd

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Waarom jullie nog niet zijn geascendeerd 

Gechanneld door Daniel Scranton – 9 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn er vrij zeker van dat jullie de vooruitgang boeken die nodig is om te ascenderen, zowel individueel als collectief. We hebben gemerkt hoe goed jullie allemaal in staat zijn om de hogere frequentie-energieën te assimileren die zijn binnengekomen om je te ondersteunen. Als jullie als collectief niet in staat zouden zijn om met deze energieën om te gaan, zouden de omstandigheden op Aarde veel en veel slechter zijn. Daarom kunnen jullie er zeker van zijn dat alles goed vooruit gaat voor het menselijk collectief. De overwinningen zijn waar jullie je op willen richten om positief te blijven. Het zou gemakkelijk zijn om in een put van wanhoop te vallen als jullie alleen zouden kijken naar de negatieve aspecten van wat er gaande is.

We zeggen nu niet dat jullie al die dingen moeten negeren. Ze gebeuren zodat jullie kunnen zien waar je het meeste goeds kunt doen, waar je de meeste liefde en helende energie naar toe kunt sturen en voor wie je het meeste medeleven kunt voelen. Er zijn ook andere redenen waarom die dingen gebeuren, maar je moet kijken waarom ze een deel van je bewustzijn worden.

Dus wat nodig is om vertrouwen te houden in de voorwaartse beweging die het menselijk collectieve bewustzijn aan het maken is, is dat jullie moeten kijken naar de daden van vriendelijkheid en de veranderingen moeten zien die je in jezelf aan het maken bent. Merk op wanneer iemand in je leven een aanzienlijke verbetering in zijn vibratie heeft gemaakt. Vier het elke keer dat je hoort over iemand die wakker wordt voor de waarheid dat we allemaal Bronenergiewezens zijn in dit universum, die ervaringen hebben om onszelf te leren kennen als onvoorwaardelijke liefde.

Anderen helpen ontwaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest, maar je zult merken dat je echte werk niet is om het goede nieuws te verspreiden en missionaris te worden. Jullie werk is om door te gaan met het assimileren van deze hogere frequentie-energieën en dan naar buiten te gaan en te zingen en te dansen en te spelen. Schrijf over je ervaringen. Schrijf fictieverhalen. Creëer om uitdrukking te geven aan de waarheid die je hebt aangeboord, dat we allemaal één zijn en dat er altijd hoop is. Er is altijd een sprankje licht, zelfs in de meest duistere situaties en omstandigheden.

En jullie zijn er als de ontwaakten, wiens missie het is om meer licht te brengen daar waar dit het meest nodig is. Jullie zijn er ook om aan de rest van het collectief te laten zien dat er op de meeste plaatsen in de wereld genoeg licht is. Er zijn genoeg redenen om te vieren dat jullie er allemaal nog zijn op Aarde en samen als een collectief aan het ascenderen zijn. En als jullie inzien dat jullie ascensie er niet op is gericht om iemand buiten of achter te laten, realiseren jullie je waarom je nog niet bent opgestegen en dat jullie nog meer werk te doen hebben. Maar dat werk kan leuk zijn. Het kan vervullend zijn en het kan je dichter bij mensen brengen waarvan je voorheen niet had gedacht dat je er ooit iets mee gemeen zou hebben.

Wanneer we mensen samen zien komen vanuit de tegenovergestelde uiteinden van welk spectrum dan ook, is dat wat ons de meeste vreugde brengt hier in de negende dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org