De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Vraag De Arcturiaanse Raad Om Wat Je Wilt

De 9D Arcturiaanse RaadVraag De Arcturiaanse Raad Om Wat Je Wilt 

Gechanneld door Daniel Scranton – 23 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn klaar voor alles wat jullie ons hier in de negende dimensie toewerpen. Wij staan open voor al jullie verzoeken en proberen jullie alles te geven wat je nodig hebt en wilt. Het is voor ons belangrijk dat jullie op zijn minst comfortabel blijven, met het oog op vreugdevol zijn. Wij weten dat wij jullie voortdurend vertellen dat jullie je eigen werkelijkheid creëren, maar jullie kunnen ook om hulp vragen. En misschien heb je gemerkt dat dit in het fysieke rijk ook vaak in je voordeel werkt. Als je het lef hebt om de persoon bij de luchtvaartmaatschappij om een upgrade te vragen, zou je die wel eens kunnen krijgen. Als je romantische gevoelens voor iemand hebt, helpt het je om die gevoelens te uiten en de persoon mee uit te vragen.

Dus je ziet, er is iets te zeggen voor de kunst om te vragen wat je wilt en nodig hebt om op Aarde te blijven en dienstbaar te zijn aan het collectief. Ieder van jullie die vanuit het licht opereert is er in dienst, ongeacht wat je voor de kost doet. Jullie laten de weegschaal doorslaan ten gunste van het positieve, en jullie intenties om iedereen veilig, gerespecteerd en geliefd te laten zijn, doen ertoe. Jullie zijn op dit moment nodig op Aarde, en er is nog nooit een tijd in de geschiedenis van de mensheid geweest waarin jullie meer nodig waren vanwege de omvang van wat jullie doormaken nu jullie je bewustzijn aan het verschuiven zijn.

Dus hier is hoe je de Arcturiaanse Raad of een ander hoger dimensionaal wezen of collectief kunt vragen om wat je wilt. Zeg hardop wat het is, en zeg dan: ‘Dank u dat u mij dit verzoek toestaat.’ De sleutel is om te danken voordat je het ontvangt, omdat je geloof en je vertrouwen er ook toe doen. Je hoeft niet te smeken en je hoeft niet te pleiten, en je hoeft niet uit te leggen waarom je wilt dat iets, of een voorwaarde, verandert, maar je moet wel geloven en verwachten dat we al je verzoeken bevestigend beantwoorden.

Nogmaals, wij willen dat jullie gelukkig zijn, vredig, comfortabel, en wij willen dat jullie willen blijven en doorgaan met het werk dat jullie voor de mensheid doen. Wij willen dat je je waardig voelt om te ontvangen waar je om vraagt, want je bent het waard. En nogmaals, wij verlangen ernaar om jullie verlangens te vervullen. Jullie geven ons iets te doen, iets om ons op te richten, iets om te co-creëren, want dan moeten wij aan het werk gaan en de beste manieren vinden om alles te leveren waar jullie ons om gevraagd hebben, terwijl we samenwerken met jullie hogere zelven en jullie gidsen.

Het is zo leuk voor ons, en we zijn altijd in een gevende bui. We hoeven niet te wachten op je verjaardag of een andere feestdag om je de geschenken te geven die we zo graag met je delen. Wij houden van jullie en waarderen jullie en het wordt tijd dat jullie allemaal een gelukkiger leven gaan leiden daar op de planeet Aarde. Wij willen daar alleen maar deel van uitmaken, wij willen alleen maar helpen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org