De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Voortgangsverslag & Mantra’s voor de Beste Tijdlijn

De 9D Arcturiaanse Raad Voortgangsverslag & Mantra’s voor de Beste Tijdlijn

Gechanneld door: Daniel Scranton – 30 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn vereerd om ons met jullie allemaal te mogen verbinden.

Wij hebben enorm veel respect voor jullie allemaal, terwijl wij getuige zijn van de uitdagingen waar jullie op Aarde voor staan, en wij weten dat jullie veel geloof en respect voor jezelf moeten hebben gehad om ervoor te kiezen om daar te incarneren en de ervaringen op te doen die jullie zo uitdagend vinden. Wij weten echter dat het uiteindelijk allemaal goed komt en als jullie dat als een mantra zouden kunnen gebruiken, zouden jullie nu opgelucht ademhalen. Jullie zouden ook meer kunnen ontspannen, van de reis genieten en je niet zozeer richten op wat er in jullie wereld moet worden opgelost, omdat jullie die zekerheid in je brein hebben getatoeëerd dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

En er is geen echt einde, dus het komt allemaal goed en blijft goed komen, ongeacht hoe het er nu uitziet. Maar het einde van jullie tijd in de derde en vierde dimensie is een soort einde, en de vijfde dimensie is een nieuw begin, maar het is geen nieuw begin dat een drastisch afbakeningspunt moet hebben tussen de derde, vierde en vijfde dimensie. Jullie kunnen een soepele overgang maken, en jullie maken een soepeler overgang dan vele andere collectieven op vele andere tijdlijnen op dit moment ervaren. Jullie zouden dus ook kunnen genieten van de mantra: “Het gaat beter dan ik denk dat het gaat. En misschien willen jullie ook de mantra herhalen: “Het gaat beter met me dan ik vaak denk.

Het is belangrijk voor jullie allemaal om jezelf te erkennen en te vieren voor hoe ver je bent gekomen, hoe goed je het doet en voor het feit dat je niet hebt gekozen voor een van de vreselijkere tijdlijnen die er zijn voor mensen en voor Moeder Aarde. Blijf jezelf eraan herinneren dat je het beter doet dan je denkt, en dat de dingen beter worden, hoe ze er ook uitzien, want de keerzijde dient jullie niet. Deze voorspellingen over meer en meer uitdagingen en ontberingen, en vreselijke dingen die gebeuren, zijn niet in dienst van degenen onder jullie die er volledig in geloven.

Jullie toekomst staat niet in steen geschreven, behalve dan het feit dat jullie aan het ascenderen zijn, want er is niets anders te doen en nergens anders heen te gaan dan omhoog. Jullie mogen beslissen hoe het gaat en hoe het zal gaan, en wij willen jullie bekrachtigen met deze waarheden zodat jullie meer naar binnen beginnen te kijken voor die kracht die daar in jullie bewustzijn bestaat. Maar het bestaat specifiek in de centra van je hart, waar je jouw ware kracht kunt voelen, omdat je jezelf kunt voelen als je hogere zelf, en je kunt de Bronenergie voelen en alles wat de Bronenergie op elk moment van elke dag aan je levert.

Het is allemaal goed, want het is allemaal liefde, en het is bedoeld om jullie te vullen met dat gevoel dat alles in orde is en steeds beter wordt. Het is de bedoeling dat je je gesterkt voelt, maar je kunt het alleen voelen als je gaat naar waar de krachtbron ligt. Dus concentreer je nu op het centrum van je hart en blijf dat doen, en de mantra’s die we je hebben gegeven zullen meer legitiem voelen en klinken omdat ze overeenkomen met je vibratie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org