De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Voorspellingen, Tijdlijnen & Simpele Universele Waarheden 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Voorspellingen, Tijdlijnen & Simpele Universele Waarheden

Gechanneld door: Daniel Scranton – 5 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij geven jullie wat we kunnen en wanneer we het kunnen, omdat we een gevoel hebben over waar jullie klaar voor zijn en wat bepaalde verrassingen die jullie voor jezelf in petto hebben zal verpesten. We weten ook nooit welke tijdlijn jullie voor jezelf gaan kiezen, want die optie hebben jullie. Jullie kunnen kiezen wat jullie gaan ervaren en veel mensen beseffen dat niet. Er zijn enkele heel eenvoudige waarheden die je moet aanvaarden als je enige kans wilt hebben om je levensreis met vreugde, vrijheid en creativiteit te navigeren. Een van deze zeer eenvoudige waarheden is dat je je vibratie op de een of andere manier, in welke vorm dan ook, naar jezelf teruggekaatst zult zien.

Deze waarheid heeft soms voor verwarring gezorgd in de new age en spirituele gemeenschappen, omdat sommige mensen daardoor hebben aangenomen dat ze hun verdriet, hun woede, hun angst of welke zogenaamde negatieve emotie dan ook, niet mogen voelen. Ze zijn bang dat als ze dat wel doen, ze een aantal zeer negatieve levensomstandigheden zullen creëren. Als je iets voelt, of het nu iets positiefs of negatiefs was toen het naar de oppervlakte van je bewustzijn kwam, het was er al. Als je die negatieve emotie voelt, laat je het los en geef je jezelf de vrijheid om te kiezen wat je wilt voelen, hoe je wilt vibreren en wat je wilt creëren.

We begrijpen dat bepaalde mensen dit als een waarheid in hun persoonlijke leven voor zichzelf accepteren, met betrekking tot de vraag of ze een overvloedig leven leiden, een goed liefdesleven hebben, gezond zijn, enzovoort. Maar binnen die groep zijn er velen die geloven dat de meer globale ervaringen nog steeds voorbestemd zijn om te gebeuren, alsof zij hun werkelijkheid tot op zekere hoogte zelf mogen creëren. En wij zijn hier om jullie te vertellen dat dit niet waar is. Jullie kiezen je tijdlijn, of je er nu vanuit een persoonlijk of een mondiaal perspectief naar kijkt.

Nu hebben jullie ook het doel en de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk mensen met je mee te nemen als je naar die beter voelende tijdlijn springt met betere omstandigheden voor de hele mensheid. Je nodigt je medemensen uit zich bij je te voegen op die tijdlijn wanneer je openlijk optimistisch en positief bent en wanneer de dingen die je tegen hen zegt krachtgevend zijn. Jullie kunnen je medemensen ook bekrachtigen door het Goddelijke en het potentieel in hen te zien. Daarom is het voor ons zo interessant wanneer we zoveel voorspellingen en zoveel vingerwijzen op jullie wereld zien. Jullie zijn er niet om andere mensen alleen maar uit te schelden voor hun slechte gedrag en te bidden voor de dag waarop ze hun verdiende loon krijgen.

Jullie zijn er om te zien dat je vibratie naar je terugkaatst en als het iets is wat je niet bevalt, voer dan een koerscorrectie uit. Vergeef jezelf en vergeef anderen. Heb medelijden met jezelf en heb medelijden met anderen. Heb jezelf onvoorwaardelijk lief en bied die onvoorwaardelijke liefde aan anderen aan. Dan zul je merken dat je in een wereld leeft waar andere mensen dat ook doen. En klinkt die wereld niet als het paradijs, als de hemel op aarde? Dat is wat jullie moeten doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke