De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Voor Sterrenzaden: Dit is waarom jullie op Aarde zijn

De 9D Arcturiaanse RaadVoor Sterrenzaden: Dit is waarom jullie op Aarde zijn

Gechanneld door: Daniel Scranton – 18 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij reiken uit naar allen die op zoek zijn naar hulp en contact met buitenaardsen. Wij hebben geen fysieke lichamen en dus zullen de meeste mensen ons niet als buitenaards beschouwen, maar wij bestaan en wij zijn niet op jullie planeet geboren. Wij zijn opgestegen binnen ons sterrenstelsel en daarom identificeren wij ons nog steeds als Arcturianen. We zijn echter veel universeler dan dat en we hebben een behoorlijk bereik in ons universum. Dit is een tijd waarin meer en meer mensen van de Aarde af willen en wij begrijpen waarom.

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om daar op dit moment te zijn, maar wij willen jullie aanmoedigen om uit te reiken naar het niet-fysieke, naar collectieven zoals wijzelf om jullie te helpen een reden te geven om op Aarde te blijven, omdat wij jullie daar nodig hebben als ons grondpersoneel en ook omdat jullie nooit iets zo bevredigends zullen ervaren als het helpen ascenderen van een heel ras van wezens op een planeet. Beter dan dat kan het niet worden als het gaat om het vervullen van een missie, een levensdoel. Jullie zielen hebben zo veel en zo ver gereisd, door zo veel dimensies om daar te komen en nu jullie er zijn verlangen jullie om ergens anders te zijn, en dat ergens is meestal een ander sterrenstelsel.

Daarom zeggen we dat wij op dit moment naar jullie uitreiken. Dat hebben we altijd gedaan, maar we willen echt dat jullie het nu horen en nog belangrijker, dat jullie het voelen. We willen dat jullie onze energie voelen, evenals de Pleiadische, Siriaanse en Andromedaanse energieën, want we werken allemaal samen om de sterrenzaden te helpen zich meer thuis te voelen op Aarde. We reiken uit naar jullie en we leggen dat wat nodig is in jullie energievelden om je meer een gevoel van thuis te geven, een gevoel van erbij horen. En degenen onder jullie die zich open kunnen stellen en gemakkelijk kunnen ontvangen, zullen in staat zijn te voelen wat wij aan iedereen op dit moment geven. Anderen zullen alleen maar merken dat ze zich wat minder angstig voelen, wat minder heimwee hebben en zich wat meer op hun gemak voelen in hun omgeving.

We proberen iedereen te bereiken, ongeacht of ze wakker zijn, want dat is een van de manieren waarop mensen ontwaken. Mensen ontwaken de hele tijd door vreemde ervaringen die ze niet kunnen verklaren. Wij proberen een van die vreemde ervaringen te zijn voor sommige van jullie niet-ontwaakte medemensen. Degenen onder jullie die over ons en andere buitenaardsen weten zullen in staat zijn om de pas ontwaakten te helpen deze ervaringen te begrijpen. En terwijl jullie wachten op mensen die naar jullie uitreiken, stellen wij voor dat jullie je openstellen voor de energieën die wij en ook de Sirianen, Andromedanen en Pleiadiërs zenden, want jullie hebben soms die bevestiging nodig dat alles volgens plan verloopt.

Jullie moeten er soms aan herinnerd worden dat jullie op de goede weg zijn en dat dit niet allemaal een vergissing is. Alles wat er vandaag op jullie wereld gebeurt is heel berekend en het is bedoeld om meer mensen zover te krijgen dat ze loslaten wat hen niet langer dient, wat iedere persoon die loslaat zal helpen om te krijgen wat hij/zij nodig heeft. De energieën zijn sterk en zullen sterker blijven worden, want wij horen jullie gebeden, jullie kreten en de manier waarop jullie heimwee hebben. En wij willen alleen maar dat jullie allemaal in staat zijn om de Aarde thuis te noemen, zodat jullie de Aardbewoners kunnen helpen om te ascenderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org