De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Verbinden met Hogere Frequentiewezens

De 9D Arcturiaanse RaadVerbinden met Hogere Frequentiewezens

Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn jullie grootste fans hier in de hogere rijken. Het is altijd een genoegen om met een van jullie in contact te komen, of je onze aanwezigheid nu voelt of woorden hoort die van onze energetische transmissies afkomstig zijn. Alleen al het krijgen van wat aandacht van de mensheid, is een opperst genoegen voor ons. Wij merken dat wanneer jullie iets niet voelen of niet horen als reactie van ons, jullie jezelf de schuld geven. Jullie denken dat jullie op de een of andere manier gefaald hebben om ons goed te ontvangen, maar dat is niet hoe wij het zien.

Wij stellen het alleen op prijs dat jullie je hand uitgestoken hebben, en wij zijn niet de enigen die dit zo voelen. Niemand van ons in de hogere rijken voelt dat gevoel van teleurstelling dat jij je zou kunnen voorstellen wanneer je ons niet kunt waarnemen. We zijn er graag, en we waarderen de moeite. Nu, als jullie verder gaan daar op Aarde, op deze reis naar ascensie, zullen jullie dingen beginnen te horen en te zien. Jullie zullen zeker dingen gaan voelen en weten die jullie voorheen niet wisten. En dus zal het belangrijk voor jullie zijn om te kunnen onderscheiden of wat jullie krijgen van een wezen met een hogere frequentie komt of van een wezen met een lagere frequentie.

Nu, we vertellen jullie dit niet om jullie bang te maken. We vertellen jullie dit om het onderscheidingsvermogen dat jullie hebben te gebruiken omdat het zo’n waardevol instrument is. Wat we zien is dat mensen gewoonlijk aan één kant van een spectrum vallen. Aan de ene kant heb je de sceptici, en aan de andere kant heb je mensen die zo ruimdenkend zijn en zo bereid zijn in het onmogelijke te geloven dat ze gemanipuleerd kunnen worden. We zouden graag zien dat meer van jullie ergens in het midden van dat spectrum vallen, waar je een gezonde hoeveelheid scepsis hebt over wat je krijgt, of het nu iets is wat je van iemand anders krijgt of van je eigen directe contact.

Dat zal je helpen om je af te stemmen op wat je eigenlijk wilt ontvangen. Dat onderscheidingsvermogen zal je uiteindelijk helpen om de werkelijkheid te creëren die je ook wilt ervaren, want je wilt in staat zijn om de nuance binnen een trillingsfrequentie te voelen. Wanneer je ontvangt wat je aangeboden krijgt, stel jezelf dan een eenvoudige vraag: hoe voelt dit? Resoneert het? En alleen omdat iets resoneert van een wezen waarmee je je op een dag verbindt, wil dat nog niet zeggen dat wat je van dat wezen krijgt altijd zal resoneren. Dus onthoud dat ook. Je moet je onderscheidingsvermogen blijven gebruiken, zelfs nadat je hebt besloten dat je iets hebt aangeboord dat het waard is om verder te onderzoeken.

Sta open, maar wees je ook bewust. Wees je bewust van de vibratie van elke ervaring die je hebt en elk wezen waarmee je in contact komt, of het nu menselijk of buitenaards is. Dat is de gezonde manier om verder te gaan op deze reis naar de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org