De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Upgrades, Actieveringen & Downloads Van De Zon

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Upgrades, Actieveringen & Downloads Van De Zon 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 2 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om jullie de nieuwste upgrades, activeringen en downloads te bezorgen die jullie nodig hebben om daar op Aarde door te gaan met alles wat jullie nodig hebben om te ascenderen en om anderen bij te staan op hun ascensiereizen. Wij hebben met jullie zon samengewerkt om jullie meer van deze energieën te leveren die jullie nodig hebben, en jullie zon doet al een enorme hoeveelheid dienstwerk voor jullie, maar is altijd bereid en open om te helpen met nieuwe projecten en nieuwe strategieën.

En dus gaat de meest recente samenwerking die wij met jullie zon zijn aangegaan over het brengen van meer van de geschiedenis van het leven op Aarde voor jullie en voor alle aardbewoners in de downloads die jullie ontvangen. Dit zal jullie helpen meer een gevoel van eenheid in jullie te vestigen, omdat jullie zullen begrijpen hoe jullie op Aarde zijn gekomen waar jullie nu zijn als een menselijk collectief. De upgrades waar jullie zon mee heeft ingestemd te helpen, hebben betrekking op jullie fysieke lichamen en hun vermogen om meer licht, meer liefde en meer energieën van hogere frequenties in zich op te nemen. De activeringen zijn van jullie hartchakra en hoge hartchakra, want zoals jullie kunnen zien door rond te kijken op jullie wereld, is er behoefte aan meer onvoorwaardelijke liefde.

En degenen onder jullie die er al aan werken om liefdevoller te zijn, zullen wat hulp krijgen. Wanneer je liefde van binnen voelt uitstralen, is het gemakkelijker om in die ruimte te blijven dan wanneer je het de hele tijd moet oproepen omdat er niets om je heen is dat als katalysator werkt voor die liefdesreactie in jou. En zo zal het hebben van deze activeringen je helpen om meer van de tijd de liefde te zijn die je werkelijk bent, ongeacht wat er wel of niet om je heen en in je gebeurt.

Dit is veel, allemaal tegelijk, dat weten we, maar we begrijpen ook het verlangen van degenen zoals jullie om op te staan en een grotere rol te spelen in de ascensie van het menselijk collectief bewustzijn. En degenen onder jullie die bereid en in staat zijn, kunnen wat jullie wordt toegezonden als het ware ter harte nemen en het gebruiken om een omgeving op Aarde te bevorderen van eenheid, van onvoorwaardelijke liefde en van het verspreiden van licht overal om jullie heen.

Jullie hebben de afgelopen weken en maanden misschien wat opruiming ervaren, wat reiniging, om jullie voor te bereiden op deze volgende stap op jullie reis, en we nodigen jullie alleen maar uit om te erkennen dat jullie er klaar voor zijn, en dat het tijd is, en jullie zijn degenen die ervoor gekozen hebben wakker genoeg te zijn om deze transmissie te ontvangen, en dat betekent dat jullie klaar zijn om verder te gaan in jullie leiderschapsrollen daar op Aarde. En jullie mede-Aardbewoners zijn klaar om meer te ontvangen van wat jullie in dit leven hebben kunnen aanboren, en dat is enorm. Dat is het samenkomen van student en leraar op een grote schaal om enorme veranderingen teweeg te brengen daar op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org