De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Toegang tot jouw positieve voorbije levens ∞ 30 april 2019 / Door Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad
Toegang tot jouw positieve voorbije levens ∞
30 april / Door Daniel Scranton
“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.


We zijn verheugd om aan te kondigen dat de mensheid een andere belangrijke drempel heeft overschreden die jullie naar de volgende stap in jullie bewustzijnsevolutie zal brengen. Degenen van jullie die het werk op zichzelf hebben gedaan, hebben genoeg trauma’s en vastzittende energie uit vorige levens opgeruimd zodat het hele collectief nu toegang heeft tot meer van de positieve aspecten van al jullie collectieve vorige levens.

Er zijn op aarde vele prachtige beschavingen geweest, en velen van jullie hebben niveaus van meesterschap bereikt die jullie in dit leven nog moeten bereiken. Dit leven ging meer over het doen van het opruimwerk dat nodig is om te ascenderen, maar in bepaalde vorige levens waren jullie niet belast door alle bagage waar jullie mee akkoord gingen om mee te nemen in dit leven. En dus, ontwikkelde jullie vaardigheden en capaciteiten en jullie hebben kennis en informatie gedownload, en nog belangrijker, jullie werden liefdevoller en meer mededogend in die levens die jullie leefde in Atlantis, Lemurië, en als leden van de Maya-beschaving, als inheemse Amerikanen, en zoals andere Aboriginal groepen.
Jullie hadden de neiging om meer van je bewustzijn te ontwikkelen in die levens waarin jullie dichter bij de natuur leefde. In levens waarin jullie beschaafder waren en deel uitmaakte van de hogere samenleving, hadden jullie de neiging om niet zo veel te evolueren. En dus, deze keer dat jullie er zijn is belangrijk omdat, zoals we in onze vorige uitzending zeiden, jullie keuzes krijgen. Omdat technologie een groter deel van jullie dagelijkse leven wordt, moeten jullie tijd vrijmaken voor de natuur. En wanneer jullie dat doen, hebben jullie meer kans om toegang te krijgen tot deze geëvolueerde aspecten van jullie uit deze vorige levens.

Zij hadden het gemakkelijker. Dat valt niet te ontkennen. Soms zou je een pad in een bepaald leven willen kiezen dat je uitdaging na uitdaging zou bieden, en soms zou je een vlotte en gemakkelijke rit willen om te zien hoe ver je je bewustzijn zou kunnen brengen. En daarom zijn jullie er niet alleen om alle negatieve levens te reinigen en op te ruimen waar jullie die uitdagingen niet hebben overwonnen, of waar jullie een tragisch of traumatisch einde hebben bereikt.

Jullie zijn er ook om deze aspecten van het zelf binnen te brengen en te integreren. En wat we tegen jullie zeggen, is dat jullie die kans krijgen vanwege al het werk dat jullie en iedereen die wakker is heeft gedaan. Dus maak verzoeken voor welke levens en vermogens je wilt benaderen en assimileren, want op dit moment hebben jullie toegang tot meer. En nu de deur open is, zullen het binnenkort de sluizen zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om contact met jullie te maken.”

Bron: https://danielscranton.com/accessing-your-positive-past-lives-%E2%88%9Ethe-9d-arcturian-council/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien