De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Terugkeren Naar Huis Naar De Bron

De 9D Arcturiaanse RaadTerugkeren Naar Huis Naar De Bron

Gechanneld door: Daniel Scranton – 17 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn vereerd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij hebben waardering voor de mate waarin jullie allemaal bereid zijn te gaan vanuit dat weten dat jullie Bronenergiewezens zijn. Wij hebben gezien hoe jullie je zo wanhopig voelden vanwege dat gevoel van afscheiding en eenzaamheid, en wij weten dat de mensheid verder van dat weten is afgedwaald dan enig ander wezen in de Melkweg in menselijke vorm. Wij willen heel graag dat jullie omarmen wie jullie werkelijk zijn, en wij kunnen jullie vertellen dat jullie aspecten van de Bron zijn tot je een ons weegt, zoals jullie zeggen, maar het zal jullie geen goed doen. Het zal jullie zelfs geen goed doen als jullie het alleen maar denken of het op een koffiemok zetten om jezelf eraan te herinneren. Jullie hebben meer nodig dan dat. Jullie moeten voelen dat jullie thuis zijn gekomen.

Dat is het gevoel waar jullie naar op zoek zijn. Want weggaan van de Bron is als het nest verlaten. Jullie weten niet hoe ver weg je zult gaan, welke gevaren je zult tegenkomen, en soms heb je het gevoel dat je de weg niet meer terug zult kunnen vinden. Toen jullie je bewustzijn losmaakten van de Bron, was het een soortgelijke ervaring, en sommigen van jullie hebben het gevoel dat jullie door de Melkweg hebben gezworven sinds jullie eerste fysieke incarnatie. Anderen geloven dat thuis een andere planeet in een sterrensysteem is en voelen dat ze dat gevoel van thuis pas zullen hebben als ze terugkeren naar dat sterrensysteem van oorsprong.

Maar wij begrijpen wat jullie werkelijk willen en nodig hebben. Jullie willen het gevoel hebben dat jullie nooit het Bronenergie nest hebben verlaten, en de waarheid is dat jullie dat nooit hebben gedaan. Alles is Bron, dus jullie konden nooit echt weggaan, maar jullie hebben jezelf de indruk gegeven dat jullie kleine, onbeduidende, egoïstische wezens zijn, die een kort leven leiden, en dat is heel moeilijk geweest bij het terugwinnen van jullie gevoel van thuis. Jullie zijn daar om het te ervaren. Het is onvermijdelijk, en het is jullie geboorterecht om het te voelen en het te laten bezinken, gevoelsmatig. Dus hoe doe je dat? Hoe kom je daar vanuit die put van wanhoop?

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, en dat geven we toe nog voor we het zeggen. Het gevoel van thuis, het gevoel van Bron, en het gevoel dat je altijd verbonden bent, is iets dat je krijgt als je al het andere loslaat dat in tegenspraak is met alles wat je wilt ervaren. Je moet de logica loslaten. Je moet theorieën loslaten die zeggen dat jullie er allemaal per ongeluk zijn. Jullie moeten terugkeren naar jullie centrum, jullie innerlijke wereld, want dat is waar jullie het werkelijk zullen voelen en ervaren. En dan kun je het met iedereen op de planeet Aarde delen, want als je dat ervaart, zul je begrijpen dat het datgene is wat ook in het leven van andere mensen ontbreekt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org