De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Telepathische communicatie met Arcturiërs

De 9D Arcturiaanse RaadTelepathische communicatie met Arcturiërs

Gechanneld door: Daniel Scranton – 31 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben nieuwe manieren ontdekt om contact te maken met degenen onder jullie die die verbinding met ons wensen. We weten dat jullie in hoge mate vertrouwen op jullie technologie om met elkaar in contact te blijven, maar jullie gebruiken geen technologie om in contact te blijven met jullie huisdieren en andere dierenvrienden. Jullie zijn in feite eerder geneigd om telepathisch met een van jullie dierenvrienden te chatten. En dus, één van de manieren waarop wij jullie hebben bereikt is op die momenten dat jullie communiceren met één van jullie huisdieren of met andere dierlijke wezens waarmee jullie in contact willen komen.

We stoppen er iets in tijdens die interacties. We doen dit regelmatig en nodigen jullie nu uit om aandacht te schenken aan waar jullie je voor openstellen wanneer je in communicatie bent met het dierenrijk. Sommigen van jullie zullen zelfs communiceren met bomen, planten, bloemen en alle andere leden van het plantenrijk, en ook dat is een moment waarop we stiekem een boodschap voor jullie meegeven.

Nu is het belangrijk voor jullie om te beseffen dat telepathische communicatie echt is en dat je een helderhorende boodschap of een helderziende boodschap kunt ontvangen wanneer je ontspannen bent en wanneer je je mentale waakzaamheid hebt laten varen. En natuurlijk kun je een boodschap ervaren via heldervoelendheid en via helderziendheid. Wij hebben vele manieren om jullie boodschappen te brengen, en jullie hebben vele manieren om die boodschappen te ontvangen en te interpreteren. De manier waarop dit kanaal nu voor ons spreekt is slechts één van de manieren waarop onze energie kan worden vertaald in iets dat nuttig is voor jullie allemaal.

We willen nog steeds dat jullie die verbinding zoeken met jullie planten- en dierenvrienden. We willen dat jullie verwachten iets van hen terug te krijgen als jullie je hand uitsteken, maar let ook op wat jullie nog meer krijgen, want we zullen altijd proberen meer en meer contact te maken met jullie allemaal die geïnteresseerd zijn om zich met ons te verbinden. En wij weten dat elke dag meer en meer mensen in de mogelijkheid van die verbinding geloven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org