De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Sterrenzaden, Jullie Zullen Naar Huis Gaan

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Sterrenzaden, Jullie Zullen Naar Huis Gaan’

Gechanneld door Daniel Scranton – 17 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben zoveel respect voor diegenen onder jullie die bereid zijn om zichzelf te zijn in een wereld die meestal eenvormigheid zoekt. Wij hebben gemerkt dat jullie, die sterrenzaden zijn, best bereid zijn om anderen de waarheid over jezelf te vertellen, ondanks het feit dat veel mensen je bespotten omdat jullie geloven dat Buitenaardsen echt zijn.

Wanneer je naar voren treedt als een sterrenzaad, plaatst dat je echt in een kwetsbare positie tegenover zovelen die je belachelijk willen maken en je zelfs buiten willen sluiten van je groep of je familie. Het is voor velen van jullie lange tijd niet gemakkelijk geweest op Aarde, en voor sommigen is het je hele leven niet gemakkelijk geweest, omdat je je zo anders voelde.

Toen je over het concept van sterrenzaad struikelde, huilden velen van jullie, omdat je eindelijk snapte waarom je je altijd zo hebt gevoeld op Aarde. Vanuit ons perspectief, hoef je niet voor de eerste keer op Aarde te leven om een sterrenzaad te zijn; je bent gewoon wakker voor de waarheid dat je door andere sterrenstelsels en hoger dimensionale velden hebt moeten reizen om op Aarde te komen. En nu je wakker bent, weet je dat Buitenaardsen niet alleen bestaan, maar ook dat je verwant bent aan alle Buitenaardsen in de Melkweg.

Jullie wortels gaan heel ver terug en verspreiden zich over een enorme afstand, en dat is allemaal heel nuttig om de mensheid officieel tot de galactische gemeenschap toe te laten. Velen van jullie wachten al een hele tijd op die officiële uitnodiging en worden ongeduldig. Velen op Aarde willen zo graag naar huis om weer deel uit te maken van hun galactische familie. Maar jullie wilden op Aarde zijn en wij vragen jullie je best te doen om je te herinneren waarom je op Aarde wilde zijn in deze tijd van grote veranderingen, verschuivende energieën, en uiteindelijk de ascensie van  bewustzijn in ons hele universum.

Vertrouw ons als we zeggen dat jullie naar huis zullen kunnen gaan, maar doe alsjeblieft je best om voor nu de Aarde als je thuis te beschouwen, want de Aarde en jullie mede aardbewoners hebben je nodig. Ze hebben je nodig om hun toekomstige ervaringen met Buitenaardsen te normaliseren. Jullie zullen hen helpen zich klaar te voelen voor die ontmoetingen, en jullie zullen hen helpen begrijpen wie ze werkelijk zijn. En iedereen in de Melkweg zal weer samen kunnen komen en zich verenigen, zelfs nog voordat de bewustzijnsverschuiving voltooid is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke