De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Snellere & Effectievere Manifestatie”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Snellere & Effectievere Manifestatie”

Gechanneld door Daniel Scranton – 24 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij geven onszelf zo nu en dan de kans om even te pauzeren en het prachtige universum te waarderen dat wij mede hebben gecreëerd. Wij zijn natuurlijk altijd op zoek om te helpen en ons aandeel te leveren in de bewustzijnsverhoging van dit universum. Maar we begrijpen dat er een evenwicht moet zijn tussen het voorwaarts bewegen naar wie we onvermijdelijk aan het worden zijn en de tijd nemen om te reflecteren op hoe ver we al zijn gekomen en wat we al hebben gecreëerd.

Het maakt niet uit waar je nu in je leven staat, je kunt er baat bij hebben als je meer van dit evenwicht in jezelf en in je leven ervaart. Hoe gretig jullie ook wachten op de volgende upgrade, activering en de volgende sprong voorwaarts in je bewustzijnsevolutie, toch moet je ook de tijd nemen om de prachtige wereld te waarderen die jullie en wij samen hebben gecreëerd.

Al is het soms een uitdaging om de schoonheid op jullie wereld te vinden, dan is dat juist reden te meer om je aandacht en waardering te geven voor alles wat er al is. Je moet die twee kanten van jezelf samenbrengen – de kant die altijd naar meer streeft en de kant die gewoon achterover wil leunen, ontspannen en niets doen. Je wilt dat er harmonie is tussen het creatieve aspect van jezelf en het deel dat zich tevreden voelt met wat er al in je leven en je wereld is.

Het vinden van dat evenwicht maakt je een beter scheppend wezen; het maakt al je inspanningen voor manifestatie effectiever en sneller. Er moet evenwicht zijn tussen doen en niet doen, tussen mannelijk en vrouwelijk, tussen verlangen en waardering, anders zul je altijd overweldigd zijn, of je zult je altijd vast voelen zitten. De sleutel om te bepalen wat je nodig hebt om die balans te vinden is afstemming. Voel hoe het is gesteld met je huidige energieniveau, en houd rekening met wat je werkelijk op dit moment wilt. Doe je dit niet, dan zal je beslissing bepaald worden door programmering. En je wilt juist loskomen van ouderlijke, maatschappelijke en zelfs geïnternaliseerde programmering, zodat je jezelf kunt zijn.

Je moet eerlijk zijn tegen jezelf over hoe je je voelt, over wat je wilt en of je op dit moment in of uit balans bent. Op die manier kom je waar je wilt zijn. Bovendien is het ook een aangenamere manier om in ons prachtige universum aanwezig te zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke