De 9D Arcturiaanse Raad ∞ September Energieën: Kruis Verbinding Met Atlantis

De 9D Arcturiaanse RaadSeptember Energieën: Kruis Verbinding Met Atlantis

Gechanneld door Daniel Scranton – 29 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn zo onder de indruk van de manier waarop jullie zijn omgegaan met de energieën van augustus en we zijn erg enthousiast om te zien wat jullie zullen doen met de energieën van september, een maand waarin een equinox plaatsvindt en de balans in evenwicht wordt gebracht. Veel mensen op jullie wereld voelen zich al geruime tijd min of meer uit balans. Wat belangrijker is dat bij veel mensen specifieke trauma’s uit vorige levens zijn geactiveerd waarmee zij verbinding maken, maar zij zijn zich niet bewust van het feit dat ze nu toegang hebben tot die trauma’s uit vorige levens. En daar spelen de energieën van september een rol.

Jullie hebben allemaal wat rustgevends nodig, een energetisch bad om je te reinigen en je te helpen die vastzittende energieën, die trauma’s en emoties los te laten die je in die vorige levens niet kon of wilde voelen. En zo zal de energie van september ondersteunend zijn voor het laatste stukje bevrijding en loslaten van de zwaarte van die trauma’s zodat jullie helder en open naar de winterzonnewende van December kunnen gaan, klaar om de volgende download van energieën te ontvangen die jullie naar 2022 zal brengen.

Dit is geen gemakkelijk jaar geweest op Aarde, omdat zovelen zich om de een of andere reden teleurgesteld hebben gevoeld. En die teleurstelling gaat niet alleen over hun eigen ervaringen en levens. Mensen waren teleurgesteld in andere mensen en dit heeft een kettingreactie teweeggebracht die jullie in zekere zin heeft teruggevoerd naar de tijd van Atlantis. In Atlantis zagen veel mensen de dwaasheid in van hun mede-Atlantiërs, maar zij konden niets doen om te stoppen wat er al aan het gebeuren was. Velen voelden zich machteloos om een halt toe te roepen aan het verval van Atlantis dat uiteindelijk zou uitmonden in zijn ondergang.

Zoveel mensen op Aarde voelen zich nu zo vanwege een verscheidenheid aan redenen en die Atlantische trauma’s zijn slechts enkele van de trauma’s waar mensen verbinding mee maken en die voor eens en voor altijd moeten worden losgelaten en geheeld. De September energieën zullen meer doen dan jullie alleen in evenwicht brengen; ze zullen jullie ook ondersteunen. Ze zullen je helpen reinigen en helen zodat jullie verder kunnen en het gewicht los kunnen laten van trauma’s uit vorige levens die jullie vasthouden in je wortelchakra’s. Jullie zullen in staat zijn je te ontspannen, wanneer jullie je openstellen voor deze energieën.

Jullie zullen ook in staat zijn om je emoties duidelijker te voelen en te kiezen welke je wilt voelen. Dat is iets wat veel mensen op jullie wereld in dit leven nog niet hebben ervaren. Het is geweldig om te kunnen kiezen hoe je je wilt voelen, in plaats van rond te lopen en steeds maar weer getriggerd te worden. Wij willen dit voor jullie en wij weten dat jullie dit ook voor jezelf willen. Daarom nemen wij graag deel aan de zending van de energieën van september en wij weten dat diegenen die gevoelig zijn en openstaan, zichzelf naar voren zullen katapulteren als resultaat van wat jullie op het punt staan te ontvangen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org