De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Schaduw Werk & het Streven naar Vreugde

De 9D Arcturiaanse RaadSchaduw Werk & het Streven naar Vreugde

Gechanneld door: Daniel Scranton – 19 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer gevoelige wezens als niet-fysieke wezens. Voor ons is voelen alles, en wij hebben zeer scherpe zintuigen omdat wij het geringste verschil tussen de ene trilling en de andere willen kunnen voelen. Deze vaardigheid maakt ons meesterlijke scheppers, en dat is wat wij willen dat jullie zijn terwijl jullie nog in fysieke lichamen zijn. Wij willen dat jullie je gevoeligheid als je grootste troef ervaren, en dat betekent dat je alles moet voelen wat er in je opkomt. Maar het betekent niet dat jullie jezelf in situaties moeten brengen waarin je weet dat je je slecht gaat voelen.

Jullie zijn er om leiders, leraren en genezers te zijn, maar geen martelaren. Jullie hoeven niet op zoek te gaan naar de meest vreselijke nieuwsberichten om te weten waar jullie de meeste liefde en licht naartoe moeten sturen. Je wilt gevoelig zijn voor die gevoeligheid. Je wilt dat aspect van jezelf beschermen, zodat je niet opgebrand raakt. Daarom is het ook belangrijk om datgene te doen wat je vreugde brengt en je te richten op de aspecten van je leven die werken.

Er zal altijd wel iets in je opkomen om te voelen of je die bepaalde emotie moet voelen. Dus je hoeft ook niet op zoek te gaan naar de slechtste ervaringen in je verleden of in je vorige levens. Ze zullen naar boven komen, en ze zullen naar boven komen op het juiste moment voor jou om ermee om te gaan, en in de tussentijd, waarom leef je niet gewoon het leven dat je wilt leven? Jullie hebben ook genoeg vrije tijd om je af te stemmen op de hogere frequentie trillingen die voor jullie beschikbaar zijn. En dus raden we aan om daar bewust naar te voelen.

Dat is het leven dat jullie voor jezelf willen creëren, en dat is de wereld waarin jullie willen leven, en alles wat van een lagere vibratie is, zullen jullie de gelegenheid hebben om te ervaren. Maar nogmaals, jullie hoeven niet te gaan graven, op zoek naar alle mogelijke scenario’s die jullie zouden kunnen triggeren. Je wilt toegang blijven houden tot de hogere frequentie vibraties die binnenkomen en die benadrukken.

En wanneer er iets in je opkomt dat niet zo goed voelt, wil je er gewoon niet bang voor zijn. Je wilt er niet voor weglopen. Je wilt niet doen alsof het geen deel is van jouw ervaring en de menselijke ervaring. Het is allemaal zo, en het moet allemaal ervaren worden zodat jullie alle aspecten van jezelf kunnen integreren, zodat jullie de hele wezens kunnen worden waarvan het altijd jullie bedoeling was om in dit leven te komen, en jullie hebben die gevoeligheid nodig om de realiteit te creëren die jullie willen ervaren.

We zien alleen dat velen van jullie te vaak in een van beide extreme richtingen gaan. Je hoeft de pijn niet te vermijden, maar je hoeft er ook niet naar op zoek te gaan. Wanneer je niet bang bent voor iets, wanneer je het niet probeert te onderdrukken, kun je er een veel vriendelijker relatie mee hebben, en dat is wat wij voor jullie wensen. We weten ook dat jullie al veel van dat schaduwwerk gedaan hebben, en we weten dat jullie klaar zijn voor een veel lichtere versie van de werkelijkheid. En dus is dat degene die we jullie allemaal zullen blijven uitnodigen om met ons mee te doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien