De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Samenwerken met je Hogere Zelf’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Samenwerken met je Hogere Zelf’

Gechanneld door Daniel Scranton – 5 Februari 2021

 “Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben bepaalde afspraken gemaakt met jullie hogere zelven om dit werk met jullie te doen, en jullie hogere zelven hebben afspraken gemaakt met de hogere zelven van andere mensen om bepaalde dingen samen te doen. Er vinden nu meer dan ooit tevoren samenwerkingsverbanden plaats tussen mensen op Aarde, en tussen jullie hogere zelven en wezens zoals wij. Deze nieuwe ervaring van samenwerking toont jullie bereidheid om deel uit te maken van iets dat groter is dan het menselijk collectief, ook al gebeurt het op het niveau van jullie hogere zelven.

Jullie zijn je hogere zelf, en steeds meer van jullie ontdoen je van lagen opgehoopte negatieve energie die jullie beletten dit te weten. Zo zijn er momenten waarop jullie kristalhelder weten wie jullie zijn en wat jullie op Aarde komen doen en er zijn momenten waarop jullie je echt verbinden en communiceren met wezens zoals wij, en ons laten weten dat jullie klaar zijn en bereid om een grotere rol voor de mensheid op je te nemen.

Daarom kunnen jullie je meer ontspannen in de wetenschap dat de traditionele manieren waarop je jezelf op Aarde moest bewijzen, aan het verdwijnen zijn. De samenwerkingsverbanden waar wij naar verwijzen gaan niet over het bouwen van, het schrijven over of het beginnen van iets anders. Dit zijn samenwerkingsverbanden van de geest. Wij hebben het over het samenkomen met gelijke bedoelingen en het creëren met een synergetische kracht, zoals jullie zonnestelsel nog nooit heeft gezien.

Wij willen dat jullie begrijpen dat jullie een groot deel van een bewustzijnsevolutie zijn waarvoor de tijd is gekomen.  Wanneer jullie voelen dat je resoneert met ons, of een groep Pleiadiërs, of een groep mensen, kun je er zeker van zijn dat er samenwerkingen plaatsvinden, energieën in beweging zijn, nieuwe realiteiten worden gecreëerd, en de opwaartse spiraal van het menselijke collectieve bewustzijn steeds verder gaat.

Het ontvouwt zich allemaal prachtig, maar het meeste ervan speelt zich af in ongeziene sferen. En daarom raden we je aan vaker je ogen te sluiten, de negativiteit los te laten die buiten je is en die wil dat je eraan toegeeft. We raden je aan om gewoon je ogen te sluiten en je hart te openen voor de waarheid van wat we nu zeggen. Het gebeurt allemaal voor en omwille van de mensheid, en wij zijn heel dankbaar dat wij deel mogen uitmaken van deze reis.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke