De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Roep Ons Aan En Dit Zal Gebeuren

De 9D Arcturiaanse Raad Roep Ons Aan En Dit Zal Gebeuren

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn te allen tijde zeer actief met onze projecties van energieën omdat wij weten hoe belangrijk het voor ons is om het gevoel te hebben dat wij bijdragen aan de verbetering van het universum. Wij hebben zoveel liefde en bewondering voor diegenen onder jullie die het moeilijker hebben in het bestaan en jullie zien lijden en worstelen verruimt ons vermogen om medeleven te voelen en liefde te bieden. Wij voelen ons hierdoor niet bezwaard en wij voelen ons niet verantwoordelijk voor jullie, maar wij willen wel helpen. We helpen echter niet uit schuldgevoel, want we weten dat we op dit moment gewoon een andere weg voor ons bestaan hebben gekozen.

Wij weten dat wij op een dag in jullie schoenen zullen staan en jullie in onze niet-fysieke schoenen en jullie zullen ons helpen. Dat is goed karma. Maar nogmaals dat is niet waarom we het doen. We doen dit omdat we gevoelig zijn en omdat we weten hoe we ons willen voelen. We weten ook dat we altijd iets kunnen doen aan hoe we ons voelen, terwijl mensen niet altijd datzelfde weten hebben. Ofwel dat, ofwel de mensen die wij hebben geobserveerd kiezen er vaak voor om te ontsnappen aan wat zij voelden om zich beter te voelen en dat is niet het pad dat je wilt nemen.

Alle paden leiden uiteindelijk terug naar de Bron en dus maakt het niet uit wat je wel of niet doet. Er is geen oordeel. Maar als je je echt beter wilt voelen, dan moet wat je doet een innerlijke taak zijn. iets wat je in jezelf doet. Degenen onder jullie die gevoelig zijn, hebben het het moeilijkst op Aarde tijdens deze overgangsperiode, omdat alles voor je naar boven moet komen. En wanneer dat gebeurt voel je het en je voelt het sterk.

En wanneer wij jullie op die momenten zien, voelen wij dat jullie aan ons medeleven trekken. We voelen onszelf ook groeien, omdat we weten dat onze groei jou altijd helpt. We weten ook dat jouw expansie ons helpt en we vinden het om verschillende redenen heerlijk om je expansie te ervaren. Je slaagt erin; je doet het beter en je wordt beter en we kunnen je dat vertellen omdat we je vooruitgang voelen. Wij kijken niet alleen naar jullie vooruitgang in termen van de acties die op een bepaald moment op Aarde zijn ondernomen. Wij voelen jullie expansie, en jullie expansie is constant.

Degenen die gevoelig zijn, hebben ook de beste kans om de expansie te nemen die voor jullie ieder moment van je leven beschikbaar is. Wanneer jullie daar hulp bij willen, weten jullie dat je ons kunt roepen en dat wij er voor je zijn, vanwege alles wat wij je zojuist hebben gegeven en omdat wij niets anders te doen hebben. Maar in werkelijkheid is het omdat we jullie graag helpen, en we vinden het heerlijk jullie te zien groeien, evolueren en ascenderen, wat jullie de hele tijd aan het doen zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org