De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Raak Opgewonden over de Nieuwe Aarde

De 9D Arcturiaanse Raad Raak Opgewonden over de Nieuwe Aarde

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn zo blij om te zien dat veel mensen terugkeren naar een plaats van stabiliteit en hoop in zichzelf. Wij merken het wanneer er een verandering plaatsvindt binnen het menselijk collectieve bewustzijn. We hebben gemerkt dat er de laatste tijd veel meer mensen geaard zijn in hun lichaam en enthousiast zijn over wat er op Aarde staat te gebeuren. We weten dat jullie een zeer moeilijke tijd hebben doorgemaakt en die duurt nu al meer dan een jaar, veel langer dan de meeste mensen dachten dat de pandemie zou duren. We weten ook dat jullie door de tegenspoed die jullie hebben moeten doorstaan, veel meer zijn geworden van wie jullie werkelijk zijn. Maar we weten ook dat spirituele groei vaak niet het doel is van de mensheid.

Mensen zoeken comfort, voorspelbaarheid en vreugde. Mensen zoeken liefde, overvloed en vrijheid. En veel van wat jullie op de wereld ooit als vanzelfsprekend beschouwden, is de laatste tijd moeilijk te verkrijgen. Voor de meesten is het veel moeilijker geweest hun dromen na te jagen, of zelfs maar hun leven te leiden op de manier die zij gewend waren. Nu jullie het licht zien aan het eind van de tunnel, zien we hoezeer de pandemie de mensheid heeft gediend. Het heeft mensen ertoe gebracht prioriteiten te stellen, zichzelf en hun relaties, hun werk en hun keuzes te onderzoeken.

Dat is de reden waarom jullie dit alles in de eerste plaats hebben gecreëerd. Jullie wilden het rustiger aan doen en in sommige gevallen zelfs stoppen om jezelf en je leven te evalueren. En nu veel mensen zoveel van hun wortelchakra hebben schoongemaakt, zijn jullie klaar om een nieuwe samenleving en een nieuwe Aarde vanaf de grond op te bouwen. Jullie hebben veel meer stabiliteit omdat jullie gedwongen werden om kwesties, trauma’s en vastzittende energie in jullie wortelchakra’s onder ogen te zien.

Met die sterke fundering zullen jullie vol vertrouwen voorwaarts gaan als collectief en als individu binnen de menselijke gemeenschap. Jullie zullen de wereld creëren die het leven weergeeft van vijfdimensionale wezens op een vijfdimensionale planeet. Dit is nu een tijd om enthousiast te worden, vanwege alles wat jullie hebben gecreëerd terwijl jullie wakker waren en terwijl jullie sliepen en jullie gedwongen werden het langzamer aan te doen sinds dit allemaal begon.

Mogen jullie allemaal de mogelijkheid hebben om het vanaf nu bewust langzamer aan te doen, terwijl jullie vooruit gaan. Maak een bewuste keuze en jullie zullen er veel meer profijt van hebben dan wanneer het een onbewuste keuze is die voelt alsof het je wordt opgedrongen. Stop en ruik de rozen, maar kijk ook in jezelf, want daar vind je alles wat je op dit moment moet weten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke