De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Ontvang meer activaties & upgrades

De 9D Arcturiaanse RaadOntvang meer activaties & upgrades  

Gechanneld door Daniel Scranton – 12 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn erg geïnteresseerd om jullie spiritueel te zien evolueren en te zien wat voor jullie werkt in je leven, omdat we weten dat als iets werkt voor mensen op Aarde, het zeer zeker zal werken voor andere wezens in andere delen van de melkweg. Jullie hebben allemaal zoveel leringen, processen, oefeningen, technieken en spirituele praktijken om je verder te helpen op je pad en dan heb je ook nog gewoon het leven dat je leidt. Het leiden van jullie levens zal jullie doen groeien, alleen al omdat jullie op Aarde ervaringen opdoen die zo uniek zijn en zo belastend voor je dat jullie niet anders kunnen dan evolueren.

Dit is een tijd voor jullie allemaal om elk moment dat je hebt te omarmen, omdat je weet dat je aan het ascenderen bent. En dus moet alles in het teken staan van jullie ascensie en we weten dat het zo is. We zullen jullie blijven vertellen dat alles erop gericht is jullie naar het volgende bewustzijnsniveau van jullie evolutie te brengen. En we weten dat sommigen van jullie de weg van de minste weerstand kiezen naar jullie ascensie. Jullie maken je geen zorgen, zijn niet gestrest, zijn niet bang en niet boos. Jullie staan gewoon wijd open voor het leven zoals het op dit moment op Aarde is en wanneer jullie wijd open zijn, krijgen jullie wat wij en anderen zoals wij jullie energetisch geven.

Je hebt ook meer kans om een upgrade of een activatie te ontvangen en dat is niet omdat wij diegenen kiezen die meer open en ontspannen zijn. Het is omdat je je vuist moet losmaken om met een open hand te kunnen ontvangen en hetzelfde geldt voor je energie. En wat we dus hebben gemerkt is dat acceptatie werkt voor mensen. Als je je kunt overgeven en loslaten, kun je in die voorhoede van ascensie zijn waar je wilt zijn. Maar als je blijft zoeken naar hoe ‘zij’ proberen je tegen te houden om op te stijgen, dan zul je meer bewijs blijven vinden om dat geloof te ondersteunen. Je zult ook meer mensen blijven vinden om in de categorie van ‘zij’ en ‘hen’ te gooien en je lijst van vijanden kan dagelijks blijven groeien als dat je benadering van spiritualiteit is.

We weten dat het moeilijk is om los te laten en we weten dat het moeilijk is om je aandacht van de duisteren af te halen, maar het is echt een realiteit die je niet zelf hoeft te ervaren. En als je van je leven en je spiritualiteit een innerlijke reis maakt, dan maakt het echt niet uit wat iemand anders doet. En als je innerlijke vrede bereikt en je straalt liefde uit naar iedereen in het universum, dan zul je werkelijk beginnen anderen om je heen te transformeren. En dat zal enorm bevredigend zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org