De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Ontvang de komende download van energieën

De 9D Arcturiaanse RaadOntvang de komende download van energieën 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 8 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We boeken vooruitgang in ons vermogen om de mensheid precies datgene te leveren wat zij nodig heeft, en we kunnen dat zien en voelen aan de sprongen voorwaarts in jullie spirituele evolutie die jullie hebben gemaakt direct nadat we jullie een gigantische download van energie hebben gegeven. Nu verdienen wij natuurlijk niet alle eer. Jullie hebben jezelf meer opengesteld om te ontvangen. Jullie zijn in staat geweest om vaak genoeg in een staat van vreugde of ontspanning te verkeren om te ontvangen wat wij jullie geven. Jullie hebben samen met ons vooruitgang geboekt en dat is zoals het altijd gaat.

Nu willen we jullie voorbereiden op de volgende download van energieën die jullie zeer binnenkort zullen ontvangen door jullie te laten weten dat deze energieën bedoeld zijn om jullie meer toegang te geven tot de kracht van jullie hogere geesten. Jullie hogere geesten zijn de geesten van jullie hogere zelven, en naarmate jullie je hogere zelven worden, zullen jullie natuurlijk beginnen te denken als jullie hogere zelven. En dus zal deze download van energieën die we op het punt staan af te leveren jullie in een staat van meer vibrationele harmonie brengen met dat specifieke aspect van jullie hogere zelf.

Jullie zullen toegang krijgen tot vijfdimensionale gedachten, ideeën, concepten en natuurlijk overtuigingen, en dit zal jullie in staat stellen de beperkingen van de driedimensionale fysieke geest los te laten die een werktuig van het ego is geweest en die uiteindelijk losgelaten moet worden zodat jullie datgene kunnen toelaten wat van de hogere geest is. Een van de manieren waarop jullie in staat zullen zijn te testen of jullie volledig geprofiteerd hebben van deze energetische download is door meer te mediteren, of tenminste evenveel tijd te mediteren, maar met de verwachting dat terwijl jullie je derde-dimensionale denkgeest zuiveren van alle gedachten, jullie ook hoger-frequente gedachten zullen toelaten. Jullie zullen concepten, ideeën en overtuigingen van jullie hogere geesten toelaten, en dit zal jullie helpen om met meer vertrouwen vooruit te gaan in jullie levens.

Jullie zullen de resonantie voelen van de downloads die jullie krijgen van jullie hogere geesten, en jullie zullen in staat zijn beslissingen te nemen op basis van wat jullie krijgen. Je zult in staat zijn meer innerlijke vrede te voelen. Je zult in staat zijn om dingen waarover je hebt getalmd in een of andere vorm van actie te zetten. U zult effectiever zijn in uw acties, en u zult creatiever zijn. Het downloaden van alle aspecten van je hogere zelf zal doorgaan, natuurlijk, en zal geholpen worden door deze nieuwe mindset die je aanneemt, en het zal gemakkelijker voor je zijn om te voelen dat je al in de vijfde dimensie leeft vanwege deze toegang tot je hogere geest.

Dit is natuurlijk weer een monumentale sprong voorwaarts voor de mensheid, en daarom nemen we de levering van deze komende download van energieën heel serieus, en we zullen blijven leren van onze ervaringen met jullie hoe we deze downloads het beste kunnen leveren. Het enige wat we van jullie vragen is dat jullie hydrateren, mediteren en jullie bewustzijn volledig in jullie fysieke lichamen aarden. Al deze stappen maken jullie zoveel beter in het ontvangen, en we weten dat velen van jullie ze al nemen, maar we geven jullie deze stappen toch omdat we willen dat zoveel mogelijk van jullie alles ontvangen wat bedoeld is met de komende downloads van deze prachtige energieën die we voor jullie hebben voorbereid.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

De Arcturiaanse Raad

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org