De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Nieuwe Solar Plexus Chakra Activaties 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Nieuwe Solar Plexus Chakra Activaties 

Gechanneld door Daniel Scranton – 15 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn zo gecharmeerd van jullie. We voelen zoveel liefde voor de mensheid en voor ieder van jullie als individu dat het een echte traktatie voor ons is om jullie van dienst te zijn. Wij hebben jullie vanaf het allereerste begin tegelijk met deze updates, energietransmissies gestuurd en wij zijn blij te kunnen zeggen dat jullie energetisch ontvangen wat wij je geven en dat jullie in staat zijn je heel goed aan deze energieën aan te passen.

De laatste tijd hebben we enkele activaties voor jullie zonnevlechtchakra’s toegevoegd, omdat we willen helpen en zien hoe machteloos veel mensen zich op Aarde voelen. Wij willen dat jullie er voortdurend aan herinnerd worden hoe machtig jullie zijn. Wij willen dat jullie je vrije wil, je onafhankelijkheid en je zelfvertrouwen vrij voelen stromen, zodat jullie voor eens en voor altijd kunnen beseffen dat jullie en niemand anders je werkelijkheid op Aarde creëren.

Sinds het begin van de pandemie zijn er meer verhalen verteld over wat er gebeurt en wat er zal gebeuren dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mensheid. Er zijn zoveel mensen op Aarde geweest die de behoefte voelden hun macht weg te geven aan een verhaal, een vertelling, om geïnformeerd te zijn, om te weten wat ze moeten vermijden en wie ze moeten wantrouwen, en ga zo maar door. Het is zover gekomen dat mensen meer vertrouwen hebben in wat zij onmogelijk kunnen verifiëren dan in wat recht voor hun neus staat. Maar het is nu niet de tijd om buiten jezelf te zoeken naar informatie, naar speculaties en naar voorspellingen over wat er zal gebeuren en wanneer.

Jullie moeten allemaal naar binnen gaan en de kracht voelen die in ieder van jullie aanwezig is. Die kracht zal nog intensiever gevoeld worden vanwege de recente zonnevlechtactiveringen die wij hebben gestuurd. Jullie gidsen hebben deze kunnen implementeren, want zij hebben veel te zeggen over wat geschikt is voor jullie. En natuurlijk hebben jullie hogere zelven die autoriteit ook. Wij bieden jullie aan wat wij denken dat jullie zal helpen en jullie en je team doen de rest.

We willen gewoon dat je weet dat je de mogelijkheid hebt om van ons en andere helpers in en buiten je universum te ontvangen. Maar het zal altijd aan jou zijn om je te ontspannen, je spanning en angst los te laten en toe te laten wat rechtmatig van jou is. Wij hebben gezien dat steeds meer mensen dit doen, vooral degenen die zich afstemmen op onze transmissies en wij zijn heel blij met de resultaten. We weten dat jullie met dit nieuwe gevoel van macht prachtige werkelijkheden kunnen scheppen voor jezelf en de hele mensheid om van te genieten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke