De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Nieuwe Ascensie Simulatie Portalen  

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Nieuwe Ascensie Simulatie Portalen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 6 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn bezig met het openen van nieuwe portalen over jullie hele planeet. Deze zullen jullie een voorproefje geven van jullie ascensie ervaring als jullie je afstemmen op de energieën die door deze portalen komen. We weten dat velen van jullie je klaar voelen om je ascensie nu te voltooien, om verder te gaan van de vierdimensionale Aarde en we kunnen dat verlangen waarderen. Maar we vragen jullie te beseffen wat een enorme sprong voorwaarts dit zal zijn voor de mensheid.

De hoeveelheid energie die nodig zal zijn om jullie bewustzijnsverandering te voltooien is enorm. Wij, en andere collectieven, zijn bezig te ontdekken hoe we de overgang voor jullie allemaal zo gemakkelijk en vreugdevol mogelijk kunnen maken. En als we zeggen ‘jullie allemaal’ bedoelen we de hele mensheid. Soms spreken we rechtstreeks tot jullie in het ontwaakte collectief, maar deze transmissie gaat over de hele mensheid, omdat we weten dat jullie ascensie niet mogelijk zal zijn zonder dat jullie allemaal je rol spelen.

En dus zullen deze ascensie simulatie portalen ons allen een beter idee geven van wat er nodig is om de hele mensheid te ondersteunen in die tijd van de grootste voorwaartse sprong in bewustzijn die in dit universum kan worden gemaakt. De reden waarom jullie op dit moment zoveel onrust en chaos op jullie wereld ervaren, is vanwege de verschuiving. Jullie zijn je voortdurend aan het voorbereiden op de voltooiing ervan en wij in de hogere rijken zijn altijd op zoek naar manieren om de overgang voor ieder mens, plant, dier en de planeet zelf gemakkelijker te maken.

Jullie zijn samen aan het verschuiven en jullie hebben zoveel mogelijk steun nodig om zo’n grote sprong voorwaarts te maken. Deze poorten zullen zeer binnenkort open zijn en het enige wat jullie hoeven doen om de energieën te ontvangen is open zijn. Vertel het universum dat je klaar bent om de simulatie te ervaren, ontspan je dan en breng jezelf in een open, ontvankelijke staat. Wij in de hogere rijken zullen voor de rest zorgen. Diegenen die deze transmissie ontvangen zullen jullie deel doen in het bevorderen van de ascensie van de mensheid. En we weten dat jullie het allemaal heel graag willen ervaren. Deze simulatie waartoe jullie zeer binnenkort toegang zullen hebben is voor dit moment het op één na beste.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke