De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Niemand is een Zielloze Achtergrond Acteur”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
“Niemand is een Zielloze Achtergrond Acteur” 
Gechanneld door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn een collectief bewustzijn, maar we werden ooit als individuen beschouwd, net zoals jullie jezelf als individuen beschouwen. Dit betekent dat we verschillende perspectieven tegelijkertijd binnen ons collectief kunnen hebben, en we kunnen dit doen zonder enige onenigheid, zonder enige verlaging van onze algehele vibratie. In feite zien we een diversiteit aan perspectieven als een kracht. Door dingen tegelijkertijd vanuit veel verschillende hoeken te bekijken, kun je kiezen, en dat is wat jullie daar op aarde als individuen doen.

Je kiest ervoor om een perspectief een bepaalde tijd vast te houden, omdat je de ins en outs van dat perspectief wilt verkennen. Als je het perspectief van iemand anders kunt zien als iets dat bijdraagt ​​aan de sterkte en kracht van het menselijk collectieve bewustzijn, zelfs als het tegenovergesteld is aan dat van jou, dan kun je nu gaan werken als een verenigd collectief, in plaats van later.

Je wilt niet echt uniformiteit. Je wilt het niet echt overal over eens zijn, want dan stagneer je in je groei en dat kan niet. Wat er moet gebeuren om spiritueel te groeien, is dat je acceptatie moet vinden. Acceptatie is het tegenovergestelde van weerstand, en zorgt ervoor dat er verandering kan plaatsvinden. Het is de eerste stap om verandering mogelijk te maken.

Jij en wij zijn allemaal Bronenergie Wezens, die alle verschillende aspecten onderzoeken van de eenheid van Bron. En daarom moeten we alle aspecten van onszelf precies laten zijn wat ze zijn om te kunnen kiezen. Jij mag jouw perspectief kiezen, en je hoeft het perspectief van iemand anders niet als bedreigend te zien. Je kunt gewoon glimlachen en knikken en weten dat de persoon die dat perspectief heeft, die specifieke werkelijkheid verkent, die specifieke manier van in de wereld zijn.

Een van de grootste problemen die je op aarde hebt, is het idee dat jullie het allemaal eens moeten zijn over één statische werkelijkheid. Dat hoeft niet. Er zijn heel veel realiteiten die jullie allemaal kunnen onderzoeken, en natuurlijk kom je iemand tegen die zijn realiteit aan het verkennen is, terwijl jij de jouwe aan het onderzoeken bent, en je zult je afvragen of je het bij het verkeerde eind hebt. Je zult je afvragen of je er verkeerd aan doet door zelfs maar een andere realiteit te verkennen dan iemand anders, of dan vele anderen met wie je het ooit over alles eens was.

Maak je alsjeblieft geen zorgen over waar iemand anders aan denkt, of hoe hij ervoor kiest om de realiteit of informatie te verwerken. Dit is een gebied waar je erg egoïstisch kan worden, zolang je maar erkent dat er andere mensen zijn, en deze mensen zijn echt en ze hebben echte gevoelens. Ga er nooit van uit dat iemand anders alleen maar in jouw werkelijkheid is om een ​​rol te spelen als een achtergrondacteur zonder ziel.

Stel dat alles en iedereen Bron is, want zo is het in elke realiteit. Dit is een van de waarheden die jouw scheppingsvermogen te boven gaat. Er is niets buiten Bron, en dat betekent dat jij Bron bent. En dit inzicht zou je genoeg kracht moeten geven om iedereen de realiteit te laten creëren die hij wil creëren en er vervolgens in te leven. Dit zal niet alleen bevrijdend voor je werken, maar het zal je ook helpen jouw realiteit te creëren zoals jij die wilt ervaren, zonder enige tussenkomst.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke