De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Negatieve Energieën & Jullie Missie op Aarde

De 9D Arcturiaanse RaadNegatieve Energieën & Jullie Missie op Aarde 

Gechanneld door Daniel Scranton – 14 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben een ongewoon hoge tolerantie voor wat jullie negatieve energieën zouden noemen. Wij kunnen ze accepteren zoals ze zijn en zien dat ze zoveel potentieel in zich hebben. Wij kunnen welke energie dan ook gebruiken om het grootste en hoogste goed van allen te dienen en een deel van de reden daarvoor is dat wij voor niets of niemand bang zijn. Het is je angst die het negatieve zijn macht over je geeft. Als je er bang voor bent, kan de negatieve energie zich voeden met die angst en groter en machtiger worden.

Je wilt het dus zien zoals het werkelijk is, als onderontwikkeld bewustzijn. Het is bewustzijn dat zich nog niet herinnerd heeft wie en wat het werkelijk is. We zeggen niet dat jullie naar buiten moeten gaan en met alle negatieve energieën moeten omgaan, maar er zijn er zeker onder jullie die dat doen. Sommigen van jullie beseffen dat je het doet, en sommigen van jullie niet. Sommigen van jullie herinneren zich dat je je voor die specifieke taak hebt opgegeven, maar de meesten weten dat niet meer. En daarom willen wij jullie verzekeren dat als je op dit moment enige negativiteit in je leven ervaart, je de mensheid dient.

Jullie vervullen je doel door er te zijn temidden van al die negativiteit. Je hoeft het niet op te lossen en we denken dat je inmiddels wel weet dat je het niet hoeft te verslaan. Maar er is één ding dat je altijd zult moeten loslaten, en dat is je angst ervoor. Dit is waar ervaring om de hoek komt kijken en je echt laat zien hoe belangrijk het is. Wanneer je een ervaring hebt met een negatieve energie of een negatief georiënteerd mens, en je overleeft die ontmoeting niet alleen, maar je groeit er ook van, dan heb je een deel van je aangeboren angst losgelaten. Je hebt de angst voor die negatieve energie overwonnen.

Jullie zijn er natuurlijk om het licht te dienen en het positieve aan te bieden tegenover al het negatieve. Dat lijkt misschien een taak die te groot is voor één persoon en daarom willen we jullie verzekeren dat jullie niet alleen zijn. Jullie zijn over de hele planeet verspreid, ieder van jullie doet zijn eigen werk, ieder van jullie laat elke dag meer en meer angst los en maakt ruimte voor de positieve energieën die binnenkomen om jullie te ondersteunen en jullie van binnenuit te transformeren. Dit is jullie tijd. Dit is de tijd waarin je de vruchten van je werk zult zien en ze niet alleen in je persoonlijke leven zult ervaren, maar ook op het wereldtoneel.

Voor het geval je je ooit hebt afgevraagd of je een verschil maakt of niet en je ontvangt deze transmissie op dit moment, willen wij dat je weet dat je dat doet. Het verschil dat jullie maken is misschien niet gemakkelijk te kwantificeren of te meten, maar het is echt en de cumulatieve impact van wat jullie allemaal doen is enorm. Jullie zullen de effecten overal om je heen beginnen te zien in de rest van dit kalenderjaar daar op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org